Tylko z pkt widzenia wędkarza-lepiej wziąć udział w zawodach, gdzie łowi się pełno ryb, aniżeli w tak jak w niektórych PZW że wynik robi się w gramach nie kilogramach, albo jak u mnie w kole na jesiennych spinningowych wygrał łowca, który złowił jednego okonia sikuta 15cm, bo reszta zeszła o kiju . A szczęście potrzebne jest w każdym współzawodnictwie.
Nigdy nie skończyli
Cytat: carl23 w 19.07.2022, 12:16Tylko z pkt widzenia wędkarza-lepiej wziąć udział w zawodach, gdzie łowi się pełno ryb, aniżeli w tak jak w niektórych PZW że wynik robi się w gramach nie kilogramach, albo jak u mnie w kole na jesiennych spinningowych wygrał łowca, który złowił jednego okonia sikuta 15cm, bo reszta zeszła o kiju . A szczęście potrzebne jest w każdym współzawodnictwie.Kilka lat temu na elektrowni w Rybniku odbyły się zawody spławikowe gdzie złowiono jedną rybę ( tu jest już teraz konflikt i problem z ustaleniem czy ową rybą był okoń czy jazgarz bo uczestnicy niespecjalnie chcą się chwalić udziałem w tym zawodach)
Wygrał mój znajomy piekny jazgar :'(
Cytat: Enzo w 19.07.2022, 22:56Wygrał mój znajomy piekny jazgar :'( Dzięki za info, w piątek mamy imprezkę to będę udawał wszechwiedzącego A wrzuć jeszcze imię zwycięzcy to pójdę po bandzie i założę się z kimś o flachę dobrej rudej