Autor Wątek: VDE - Robinson - kołowrotki  (Przeczytany 1365 razy)

Offline andrzejm

• Ekspert
  • Reputacja: 41
  • "..plaża to wylęgarnia hipisów." - Skipper
  • Ulubione metody: feeder
VDE - Robinson - kołowrotki
« dnia: 22.09.2015, 21:51 »
Przyznam się, że wróciłem do tej marki i nabyłem w sumie 3 baty i jestem bardzo zadowolony. Nie o batach ciałem jednak pisać (choć jest co), ale o nowych kołowrotkach. Miałem j dzisiaj w rękach - modele Marshal 1125 i Quartz FD Pro Spin 2510 i powiem Wam, że byłem w szoku. Za ok. 200PLN dostajemy kołowrotek na 10/11 łożyskach z 5 letnią gwarancją. Kołowrotki które miałem w łapach miały zero luzu, wszystko ładnie spasowane. Pracowały bardzo kulturalnie. Wydaje mi się, że warto na nie zwrócić uwagę, bo w tej cenie chyba będzie ciężko coś dostać o takiej jakości. Do tego gwarancja 5 lat. Zdecydowanie lepszy wybór niż Spro Veneto (taki miałem).
Error Team Poland

Offline Druid

• Ekspert
  • Reputacja: 419
    • Galeria
  • Ulubione metody: waggler i feeder
Odp: VDE - Robinson - kołowrotki
« Odpowiedź #1 dnia: 22.09.2015, 22:29 »
Kupiłem na początku sezonu ten kołowrotek :

http://www.robinson.pl/van-den-eynde-match---new-2015,i931.html

Używam go do maczówki bo do tego jest przeznaczony i jestem zadowolony ale okazało się że ma wadę fabryczną polegającą na tym że kabłąk wypada z gniazda, po prostu śrubka która ma trzymać kabłąk jest za krótka . Naprawiłem sam klejąc klejem do metalu i teraz jest dobrze
Pozdrawiam - Gienek

Wędkarstwo JWo

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 23.09.2015, 22:25 »
Ja mam Proffi, który jest pierwszym kołowrotkiem w linii „Van Den Eynde Robinson. Używany do matcha i lekkiego spina. Jak na razie bez zarzutów. Pięknie pracuje a hamulec bajka.

Offline Hubert123

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #3 dnia: 02.03.2016, 11:38 »
Również mam model Marshal 1125, sprawdza się bez zarzutu. Produkt dobrej jakości w naprawdę przyzwoitej cenie. W dodatku długa gwarancja, nie żałuje zakupu. Polecam.