Sporo osób wysłało mi pytania odnośnie fotela Caperlan, kosztuje prawie 390zł, dużo to i mało, zależy jak spojrzeć. Jeśli sprzęt byłby tandetny, to kasy szkoda, jeśli dobry, to pieniądze zainwestowane elegancko. W większości pytania dotyczą samego fotela, dodatki trochę mniej interesują Was. Zrobiłem fotkę w warsztacie (sorry za nieład, bo wycinam płyty i robię mebelki pod siebie

), by porównać najbardziej popularny nad naszymi wodami fotel Elektrostatyka z Caperlanem, to chyba najlepsze rozwiązanie, widać różnicę. Jak znajdę trochę czasu (mam nadzieję, że jeszcze w tym sezonie), to nagram materiał porównawczy tych dwóch modeli złożonych kompletnie, jak się prezentują stojąc przy sobie. Najczęstsze pytanie, to czy Caperlan jest wygodny, siedząc przez chwilę wydaje się, że tak, dziś sprawdzę go nad wodą i jutro wieczorem coś dodam od siebie w tym temacie. Temat wydaje mi się potrzebny, bo sporo osób się przymierza i waha z zakupem. Ci, którzy użytkują ten fotel, też mile widziani do dyskusji

.