Autor Wątek: Matrix Carbo Flex Feeder 3 m czy Matrix Method Master Feeder 3 m czy może inny??  (Przeczytany 1660 razy)

Offline JahJah

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 58
  • Ulubione metody: tyczka i feeder
Witam
Cały czas walczę z myślami. Co kupić, jaki feeder, jaki kij, jaka firma. Jedno jest pewne, potrzebuję wędki do metody, interesuje mnie długość 3 m i akcja paraboliczna. Zastanawiałem się nad Daiwa Yank n Bank, ale to dosyć nowy sprzęt i nie ma zbyt wielu opinii na ten temat. Teraz zastanawiam się nad Matrix'em i znalazłem dwa modele które powinny spełniać moje oczekiwania.
Matrix Carbo Flex 3 m
Matrix Method Master 3 m
Jeżeli macie jakieś doświadczenia z tymi dwoma kijami, bardzo proszę o wskazówki.
Będę również wdzięczny jeśli polecicie coś wartego uwagi, nie upieram się przy Matrix'ie akurat, po prostu te właśnie wpadły mi w oko przeglądając setki innych wędek.
Czekam na wskazówki

Pozdrawiam. Łukasz

Offline meneldur

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 0
Jeśli do metody, to Method Master, a jeszcze lepiej Carpmaster, choć widać że się z tych wędek Matrix wycofuje.

Offline Niedźwiedź

• Reputacja: 9
  • Ulubione metody: method feeder
Ja mam Yank n Bank i w sumie to za wiele nie powiem bo nie łowiłem nim jeszcze jutro albo w niedziele 1 raz go wyprowadzę na spacer :) wrażenie robi super :) ładnie wykonany leciutki i pełny parabol.

Offline zwir73

• Reputacja: 37
Jeśli jeszcze nie wybrałeś producenta to ja polecam tą wędkę :
W opisie brakuje że ma jeszcze jedną szczytówkę w zapasie oraz jest rekomendowana przez Steve Gradner.
Napis na wędce nie łowi ,ale tej klasy mistrzowie pod byle czym się nie podpisują.Od jesieni co przyjdzie to sprzedają na "pniu "w lutym ma być dostawa z MILO i będą dostępne .Mam dwie,jestem na tyle zadowolony że czekam na jeszcze dwie.(3,3m)
http://www.matchpro.pl/matchpro/Sklep/2767_2514_produkty/11018_feedery/Produkt/53600_premiership-precise-feeder-30mt-milo-306pp0300.aspx