Autor Wątek: (K) Daiwa Tournament SLR 12ft  (Przeczytany 3833 razy)

Offline grzegorz88

• Ekspert
  • Reputacja: 164
(K) Daiwa Tournament SLR 12ft
« dnia: 07.10.2022, 05:34 »
To co w temacie, może komuś zawadza ;)

Offline grzegorz88

• Ekspert
Odp: (K) Daiwa Tournament SLR 12ft
« Odpowiedź #1 dnia: 10.10.2022, 20:40 »
Up up

Offline grzegorz88

• Ekspert
« Odpowiedź #2 dnia: 16.10.2022, 10:33 »
Up

Offline Swar89

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 9
  • Kraków
  • Ulubione metody: method feeder

Offline grzegorz88

• Ekspert
« Odpowiedź #4 dnia: 16.10.2022, 17:48 »
Właściciel tej wędki Kamyk9 z naszego forum kontaktował się ze mną. Twierdził, że wędka jest w "idealnym" stanie i używał jej 7 razy. Zapomniał tylko, że zakupił ten kijek jako używany w  stanie "bardzo dobrym" w 2020roku, pierwszy właściciel nabył ją w 2018r. Kamyk9 do samego końca twierdził, że jest pierwszym właścicielem.

Offline Swar89

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 9
  • Kraków
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #5 dnia: 16.10.2022, 18:09 »
Nie znałem tematu, zobaczyłem link to podrzuciłem

Offline Kamyk 9

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #6 dnia: 16.10.2022, 18:36 »
Czuję się wezwany do tablicy, wędkę zgadza się zaproponowałem koledze jako stan idealny i taki stan jest.
Miałem 4 sztuki 12 ft ale (2nowe, 2 używane) 3 sztuki sprzedałem już na olx jako stan bardzo dobry i każdy był zadowolony z zakupu. Fakt mój błąd bo kolega pisał czy mam dokumenty od niej i napisałem że poszukam i znalazłem od tej którą kupiłem na forum i zarzucono mi kłamstwo że to jest na pewno egzemplarz z forum.

Offline grzegorz88

• Ekspert
« Odpowiedź #7 dnia: 16.10.2022, 19:51 »
Czuję się wezwany do tablicy, wędkę zgadza się zaproponowałem koledze jako stan idealny i taki stan jest.
Miałem 4 sztuki 12 ft ale (2nowe, 2 używane) 3 sztuki sprzedałem już na olx jako stan bardzo dobry i każdy był zadowolony z zakupu. Fakt mój błąd bo kolega pisał czy mam dokumenty od niej i napisałem że poszukam i znalazłem od tej którą kupiłem na forum i zarzucono mi kłamstwo że to jest na pewno egzemplarz z forum.
Tutaj jest zdjęcie z ogłoszenia, które można zobaczyć pod tym linkiem
https://splawikigrunt.pl/forum/index.php?topic=16726.0

A tutaj jest zdjęcie, które wysłałeś mi na maila, zaznaczone są identyczne pory w korku na rękojeści.

To jest ta sama wędka, a Ty próbowałeś mnie oszukać.

Offline motov8

• Ekspert
  • Reputacja: 239
« Odpowiedź #8 dnia: 16.10.2022, 19:56 »
Robi się ciakwie.

Offline Kamyk 9

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 16.10.2022, 20:00 »
Dobra kończmy temat i tak widzę że wiesz lepiej niż ja , nigdy bym nie wpadł żeby pory w korku porównywać.
Chciałeś kupić to zaproponowałem i opisałem tak jak jest jeżeli nie wierzysz to już twoja sprawa.
Pozdrawiam.

Offline grzegorz88

• Ekspert
« Odpowiedź #10 dnia: 16.10.2022, 22:10 »
Dobra kończmy temat i tak widzę że wiesz lepiej niż ja , nigdy bym nie wpadł żeby pory w korku porównywać.
Chciałeś kupić to zaproponowałem i opisałem tak jak jest jeżeli nie wierzysz to już twoja sprawa.
Pozdrawiam.
Widzisz takie czasy, że nie można nikomu ufać. Poczytaj jak powstaje rękojeść, są to plastry wycinane z kory dębu. Pierścienie korka są sklejane w całość. Pewnie większa szansa jest, że wygram w totka niż w to, że powstały dwie wędki takie same wędki z identyczną rękojeścią.
Twój upór jest godny podziwu, coś w stylu "gdy ktoś złapie Cię za rękę, powiedz że to nie Twoja ręka" ;D ;D

Dodam tylko, że kolega Kamyk ma na imię Marcin, jego nazwisko zaczyna się na literkę K i pochodzi z Grudziądza.
Tak na wszelki wypadek, gdyby ktoś trafił na perełkę zza szafy nie smiganą.

Offline motov8

• Ekspert
« Odpowiedź #11 dnia: 16.10.2022, 22:12 »
No powiem szczerze, że z tymi zdjęciami to mega przyfarciłeś, że było widać korek w tym samym miejscu na obu wędkach.

Offline Kamyk 9

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #12 dnia: 16.10.2022, 22:24 »
Koledze nie przyfarcilo tylko prosił o dokładnie te zdjęcia w przybliżeniu rękojeści więc zrobiłem i mu wysłałem, nikogo nie chciałem oszukać i nie miałem takiego zamiaru, chciał kolega kupić to mu zaproponowałem i wysłałem zdjęcia z opisem.
Miałem daiwa tournament feeder chyba z 15 sztuk a slr 7 sztuk nie znam dokładnie historii każdej wędki, być może sprzedałem kiedyś nie ten egzemplarz co mi się wydawało i został ten z forum co nie zmienia faktu że wędka jest w idealnym stanie tak jak pisałem koledze.

Offline motov8

• Ekspert
« Odpowiedź #13 dnia: 16.10.2022, 22:57 »
Koledze nie przyfarcilo tylko prosił o dokładnie te zdjęcia w przybliżeniu rękojeści więc zrobiłem i mu wysłałem, nikogo nie chciałem oszukać i nie miałem takiego zamiaru, chciał kolega kupić to mu zaproponowałem i wysłałem zdjęcia z opisem.
Miałem daiwa tournament feeder chyba z 15 sztuk a slr 7 sztuk nie znam dokładnie historii każdej wędki, być może sprzedałem kiedyś nie ten egzemplarz co mi się wydawało i został ten z forum co nie zmienia faktu że wędka jest w idealnym stanie tak jak pisałem koledze.
Tak z ciekawości zapytam Ty tym po prostu handlujesz?

Offline Kamyk 9

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #14 dnia: 16.10.2022, 23:38 »
Nie handluję jestem fanem daiwy a szczególnie wersji tournament, ale teraz mam zajawkę na łowienie na spinning xul-ul i kupiłem właśnie pewną wędkę i muszę podreperować budżet dla tego muszę coś sprzedać i to tyle.