Autor Wątek: Kołowrotki Ryobi 2022 - opinie i porównanie do starszych modeli  (Przeczytany 917 razy)

Offline Norbas

• Ekspert
  • Reputacja: 61
Jako zadowolony użytkownik kilku Ecusim VI będąc w sklepie zauważyłem, że Ryobi wypuściło odświeżony model na 2022r.
Wizualnie ok, korbka już nie składana, a wkręcana co zapewne ucieszy tych którym na składanych robiły się z czasem luzy ( choć u mnie po 2 latach ich nie ma ).
Jednak opinii o wersji 2022 nie znajduję zbytnio.
Wyszedł też nowy czerwony zauber. Jednak zaubera nie mam żadnego.
Może ktoś kto posiada stare/nowe wersje pokusiłby się o jakieś wnioski i opinie?
Sprzedawcy w sklepach wiadomo, stały tekst "sprzedałem setki i żaden nie wrócił" no ale jakoś do końca nie ufam sprzedawcy.
O zauberach czewonych usłyszałem od jednego sprzedawcy że to kiszka i ludzie zwracają, ale ten akurat sprzedawca po chwili rozmowy oświadczył, że nie ma ich w ofercie, ani nic od ryobi więc podszedłem z nieufnością do jego opinii ( być może chciał wcisnąć coś czym akurat handluje ).
Ktoś coś?
Pozdrawiam.

Offline Zander 112

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 14
Jak masz fb to Przemek Grobelny nagrał film, w którym opowiadał  o różnicach w nowych modelach.

Offline Michu83

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 31
  • Ulubione metody: feeder
Witam. Też słyszałem że Nowy Czerwony zauber potrafi głośno pracować i wiara go oddaje.

Offline robson

• Ekspert
  • Reputacja: 393
  • przystawka, bolonka, trotting
Mam tego czerwonego zaubera. Na razie nie zauważyłem nic niepokojącego, ale był nad wodą tylko raz.
Najpierw przekonamy wszystkich, że powinni mieć własne poglądy, a potem je im damy.