Autor Wątek: MŚ Katar  (Przeczytany 71895 razy)

Offline cthulhu

• Ekspert
  • Reputacja: 218
Odp: MŚ Katar
« Odpowiedź #255 dnia: 30.11.2022, 22:17 »
Dawno nie czułem się tak zażenowany. Nawet nie mam chęci by mecz z Francją oglądać...

Offline key_kr

• Ekspert
  • Reputacja: 68
« Odpowiedź #256 dnia: 30.11.2022, 22:17 »
Zastanawiam się za co wam płacą w pracy : za wrażenia czy wypełnienie zadań ….. :P

Offline Mariusz Wu

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 43
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #257 dnia: 30.11.2022, 22:22 »
Polak - Arab - dwa bratanki, od piłeczki, nie od szklanki 😉

Z całym szacunkiem, nie wiesz Waść co mówisz :D W Maroku "zaprzyjaźniłem" się z miejscowym barmanem ( oczywiście początki "przyjaźni" były standardowe dla tej nacji czyli spore napiwki ale co mi tam udało mi się wyrwać na wyjazd najładniejszą koleżankę z roku to "kasa nie grała roli") Miałem kupioną na bezcłówce wódę i zasiedliśmy do 2 litrówek. Gość po stwierdzeniu że jest ciemno i Allah nie widzi, pił jak prawdziwy Polak :D W trakcie imprezy typ udał się w sobie tylko znane miejsce i wrócił i jointami. Zrobiło się wesoło. Antonio Banderas ( bo tak kazał do siebie mówić mój arabski współbiesiadnik) zniknął ponownie i przytargał kulę haszu wielkości piłki tenisowej.  Co więcej rano po obudzeniu spałem obok tej kuli. Pech chciał że na drugi dzień mieliśmy wylot i prawie płacząc nad marnotrawstwem musiałem spuścić tyle dobra w kiblu.
Nie wypada śmiać się z Ukraińców że mają prezydenta komika w sytuacji gdy ma się prezydenta klauna

Offline robson

• Ekspert
  • Reputacja: 393
  • przystawka, bolonka, trotting
« Odpowiedź #258 dnia: 30.11.2022, 22:25 »
I Bereszyński.

Ale tylko, gdy broni. Jak wychodzi do przodu, gra tak samo kretyńsko, jak pozostali.
Najpierw przekonamy wszystkich, że powinni mieć własne poglądy, a potem je im damy.

Offline cthulhu

• Ekspert
« Odpowiedź #259 dnia: 30.11.2022, 22:25 »
Zastanawiam się za co wam płacą w pracy : za wrażenia czy wypełnienie zadań ….. :P
Za wizerunek :P

Online Dyrek

• Reputacja: 45
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #260 dnia: 30.11.2022, 22:26 »
Wyjście z grupy po 36 latach, fajnie wam narzekać na styl, ja następnych 36 lat raczej nie doczekam, młodsi może doczekają. A i wtedy też było kiepsko, a gdybanie co by było jak by Tarasiewicz i Karaś ( większość pewnie nawet nie wie kto to) trafiali w bramkę a nie w aluminium zajmowało ludzi przez dłuższy czas - i to nie w necie a w kolejkach, tramwajach i na ulicy, no i człowiek był młody...

Offline Mariusz Wu

• Reputacja: 43
« Odpowiedź #261 dnia: 30.11.2022, 22:34 »
Fanem Czesława 711 jakimś specjalnym nie jestem ale trzeba mu przyznać że potrafi osiągać wyniki ponad stan kadry jaką dysponuje. Szczególnie pokazał to w Legii pokonując Leicester i Spartak. Ma nosa do jakiegoś takiego ustawienia zespołu że jego drużyny dają radę wykonać założenia, oczy bolą od ich oglądania ale koniec końców nikt od 1986 r dalej na MŚ z polską kadrą nie zaszedł. 
Nie wypada śmiać się z Ukraińców że mają prezydenta komika w sytuacji gdy ma się prezydenta klauna

Offline hakon

• Reputacja: 41
« Odpowiedź #262 dnia: 30.11.2022, 22:37 »
Wyjście z grupy po 36 latach, fajnie wam narzekać na styl, ja następnych 36 lat raczej nie doczekam, młodsi może doczekają. A i wtedy też było kiepsko, a gdybanie co by było jak by Tarasiewicz i Karaś ( większość pewnie nawet nie wie kto to) trafiali w bramkę a nie w aluminium zajmowało ludzi przez dłuższy czas - i to nie w necie a w kolejkach, tramwajach i na ulicy, no i człowiek był młody...

Pewnie masz rację. Tylko czy wyjście z grupy to już sukces?? No to teraz fra...
"To ludzie stworzyli potwory na swoje podobieństwo"
Znalezione w necie

Offline carl23

• Ekspert
  • Reputacja: 342
  • to zwykły kłamca z wielkim ego jest...
« Odpowiedź #263 dnia: 30.11.2022, 22:41 »
No to zastanówmy się...Jeśli na poziomie Państwa udaje się coś pierwszy raz od 36 lat pomimo prób i walki co 4 lata o to coś, to jest to sukces czy nie?

Offline robson

• Ekspert
  • Reputacja: 393
  • przystawka, bolonka, trotting
« Odpowiedź #264 dnia: 30.11.2022, 22:43 »

No dobrze, ale taki mecz z Brazylią to się jednak oglądało. Do wymienionych panów piłkarzy jeszcze dodajmy Bońka i minimalnie przestrzeloną przewrotkę. A tu mamy dreptanie z Argentyną, dwie bramki w plecy i zero sytuacji z przodu. Jakieś liczenie żółtych kartek i modlitwy, żeby Meksyk nie strzelił.
Najpierw przekonamy wszystkich, że powinni mieć własne poglądy, a potem je im damy.

Offline cthulhu

• Ekspert
« Odpowiedź #265 dnia: 30.11.2022, 22:46 »
Dobra panowie, luz. To jest mundial. Forma nadchodzi stopniowo. Najlepsze przed nami. :thumbup:

Offline krzysztof4101997

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 12
« Odpowiedź #266 dnia: 30.11.2022, 22:48 »
A czy jest tutaj ktoś kto uważa że Polska na tych mistrzostwach gra chociaż przyzwoicie?
Podsumowyjac te trzy męczy to jest  - AWANS WSTYDU.

Offline paparoach

• Reputacja: 62
« Odpowiedź #267 dnia: 30.11.2022, 22:49 »
No to zastanówmy się...Jeśli na poziomie Państwa udaje się coś pierwszy raz od 36 lat pomimo prób i walki co 4 lata o to coś, to jest to sukces czy nie?

Odpowiadam na twoje pytanie.
Wyobraź sobie że co tydzień balujesz i co tydzień wracasz w sobotę nocą do domu z rozwalonym łbem i okradziony .
Marzysz by choć jeden weekend mieć cały łeb i portfel nad ranem .
Tak więc spinasz się jak ..uj , pilnujesz , odprawiasz czary , nosisz czakramy . Budzisz się w końcu pewnego niedzielnego poranka .
Łeb cały , portfel jest ale ... zesrałeś się w pory i orzygałeś nowiuśku koszuli ". To jest ten nasz " sukces" .

Offline paparoach

• Reputacja: 62
« Odpowiedź #268 dnia: 30.11.2022, 22:55 »
Przez ostatnie minuty tego "występu " czułem to samo co oglądając wiadomości o 19.30 na TVP1 .
ZAŻENOWANIE
Nawet nie wku... nawet nie litość dla tych celebrytów z boiska , poprostu byłem zażenowany .
Rozwiązać to barachlo .

Offline MetiusMate

• Ekspert
  • Reputacja: 129
  • Ulubione metody: podlodówka
« Odpowiedź #269 dnia: 30.11.2022, 22:58 »
Nie lubię Michniewicza, nie podoba mi się gra jego kadry, ale przejął reprezentację w nieoczekiwanym momencie, awansował na mundial, nie spadł z Ligi Narodów i po 36 latach wyszedł z grupy. Jako krótki etap trzeba uznać za udany, ale nie chcę by budował Polskę długoterminowo. Potrzeba myśli szkoleniowej, gry piłką, ofensywnego nastawienia. Dzięki za zasługi, jednak po mistrzostwach powinien zostać pożegnany.