Autor Wątek: MŚ Katar  (Przeczytany 71890 razy)

Offline robson

• Ekspert
  • Reputacja: 393
  • przystawka, bolonka, trotting
Odp: MŚ Katar
« Odpowiedź #585 dnia: 09.12.2022, 07:56 »
Nie macie też wrażenia, że nie ma sensu budować drużyny aby grać defensywnie po to aby wejść do ME czy MŚ? I nie, ze słabymi ekipami, a takich jest większość w grupie eliminacyjnej, nie gra się autobusem, to dotyczy drużyn lepszych od nas. I tam trzeba grać ofensywnie w dużej mierze (nie zawsze!). A tak mamy gościa, co wprowadzi nas do kolejnej imprezy i się potem zesramy, przy narzekaniu kibiców na styl (ostatnie trzy imprezy). Jeśli coś zmieniać to właśnie teraz a nie po ME.

No przecież. Autobus z Czechami i Albanią? Tak naprawdę to już w tym roku Michniewicz zmarnował sporo czasu. Od meczu ze Szwecją miał 6 meczów towarzyskich w LN, gdzie mógł wypracować jakieś schematy w ataku. Raz dostał bęcki z Belgią i się od razu schował.
Najpierw przekonamy wszystkich, że powinni mieć własne poglądy, a potem je im damy.

Offline Opos

• Ekspert
  • Reputacja: 179
  • Uśmiechaj się w każdy dzień :)
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #586 dnia: 09.12.2022, 07:57 »
Ale cały ten wywiad nie patrząc na to czy jest kwestia piłki czy kasy jest straszny do oglądania ma być taka odpowiedz jakiej sie kurowski spodziewa jak czesiu mowi nie cos po jego mysli i tłumaczy geneze problemu "niewymuszone straty"  w meczu z argentyna to tem mu o zielinskim narzuca narracje... Przeciez nawet my na tym forum widzielismy ze nie potrafimy wymienic w tym meczu 3 podań płynnie... no ludzie kochani jak tu dyskutować ma z tymi idiotami o futbolu jak oni nie sluchają co sie do nich mówi i nie analizuja gry  w meczu ktory oglądają
Rafał
Sandacz 52 cm
Jesiotr 115 cm
Karp 75 cm
Leszcz 59 cm
Lin 40 cm
Karaś 43

Offline carl23

• Ekspert
  • Reputacja: 342
  • to zwykły kłamca z wielkim ego jest...
« Odpowiedź #587 dnia: 09.12.2022, 09:32 »
Ale cały ten wywiad nie patrząc na to czy jest kwestia piłki czy kasy jest straszny do oglądania ma być taka odpowiedz jakiej sie kurowski spodziewa jak czesiu mowi nie cos po jego mysli i tłumaczy geneze problemu "niewymuszone straty"  w meczu z argentyna to tem mu o zielinskim narzuca narracje... Przeciez nawet my na tym forum widzielismy ze nie potrafimy wymienic w tym meczu 3 podań płynnie... no ludzie kochani jak tu dyskutować ma z tymi idiotami o futbolu jak oni nie sluchają co sie do nich mówi i nie analizuja gry  w meczu ktory oglądają
Zauważ że to dotyczy nie tylko piłki, ale polityki, PZW i innych miejsc, gdzie jest klika, lobby etc. Nie może mieć "działacz", "członek" swojego zdania tylko ma śpiewać narrację podaną przez daną komórkę.

Offline Opos

• Ekspert
  • Reputacja: 179
  • Uśmiechaj się w każdy dzień :)
« Odpowiedź #588 dnia: 09.12.2022, 13:09 »
Zauważ że to dotyczy nie tylko piłki, ale polityki, PZW i innych miejsc, gdzie jest klika, lobby etc. Nie może mieć "działacz", "członek" swojego zdania tylko ma śpiewać narrację podaną przez daną komórkę.
Ja sobie zdaje z tego doskonale sprawę, tylko fakt, ze mętna przeszłość czesia 711 sprawia ze każda rozmowa z nim przybiera format tłumaczącego się przed ławą oskarżonych... ciężko sie to ogląda, bo gość de facto nie popełnił przestępstwa na reprezentacji, no możne na stylu, ale tłumaczy skąd to się brało że było tak a nie inaczej. Lewy dzwoni do niego i tłumaczy się z wywiadu że nie miał nić złego na myśli bo juz w mediach narracja że ma ale do trenera... co tu sie dzieje kto gra na skłócenie tej kadry i na posadę ? Czyżby rudy zbychu znó macza swoje rude wąsiska w tym barszczu ?
Rafał
Sandacz 52 cm
Jesiotr 115 cm
Karp 75 cm
Leszcz 59 cm
Lin 40 cm
Karaś 43

Offline e-MarioBros

• Ekspert
  • Reputacja: 419
  • Ulubione metody: gruntówka + sygnalizator
« Odpowiedź #589 dnia: 09.12.2022, 14:06 »
Ja tam wolę myśleć o dobrej piłce a nie o pzpn i polskiej myśli szkoleniowej. ;)

Dzisiaj oczekuję dobrych meczy, obstawiłem 2:0 i 1:0 dla drużyn południowoamerykańskich.
Ale niech będzie co mam być + dobre mecze i najlepiej dużo goli.

Jako :beer: ----> ochłodzone 2l Karlovacko. :) + smaczne dodatki, min. grzybki marynowane produkcji MyWife
;)

Offline kordi

• Ekspert
  • Reputacja: 74
« Odpowiedź #590 dnia: 09.12.2022, 14:27 »
Ja typuje całkowicie odwrotnie, Holandii jestem pewny, a na Chorwację mocno liczę.

Offline e-MarioBros

• Ekspert
« Odpowiedź #591 dnia: 09.12.2022, 16:44 »
na razie Brazylia cieniutko ... gdzie ta samba ?
;)

Offline cthulhu

• Ekspert
  • Reputacja: 218
« Odpowiedź #592 dnia: 09.12.2022, 17:07 »
Ja tam wolę myśleć o dobrej piłce a nie o pzpn i polskiej myśli szkoleniowej. ;)

Dzisiaj oczekuję dobrych meczy, obstawiłem 2:0 i 1:0 dla drużyn południowoamerykańskich.
Ale niech będzie co mam być + dobre mecze i najlepiej dużo goli.

Jako :beer: ----> ochłodzone 2l Karlovacko. :) + smaczne dodatki, min. grzybki marynowane produkcji MyWife

Jestem ciekaw wyniku Holandii z Argentyną bo jakoś Argentyna nie pokazała nic nadzwyczajnego. Holandia zweryfikuje jej aspiracje. Chciałbym by awansowała Holandia. :)

Offline robson

• Ekspert
  • Reputacja: 393
  • przystawka, bolonka, trotting
« Odpowiedź #593 dnia: 09.12.2022, 17:11 »
na razie Brazylia cieniutko ... gdzie ta samba ?

Z Chorwatami to zawsze jest przedzieranie się przez drut kolczasty na polu minowym. Trudny orzech do zgryzienia, choć oczywiście Brazylia ma potencjał, żeby i z tym sobie poradzić. Pytanie czy go wykorzysta.
Najpierw przekonamy wszystkich, że powinni mieć własne poglądy, a potem je im damy.

Offline e-MarioBros

• Ekspert
« Odpowiedź #594 dnia: 09.12.2022, 18:19 »
1:0 ... i co teraz?
;)

Offline kordi

• Ekspert
« Odpowiedź #595 dnia: 09.12.2022, 18:29 »
1:0 ... i co teraz?
I karne 8)

Offline Mariusz Wu

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 43
« Odpowiedź #596 dnia: 09.12.2022, 18:47 »
Mina slamsiarza bezcenna :D :D :D :D :D
Nie wypada śmiać się z Ukraińców że mają prezydenta komika w sytuacji gdy ma się prezydenta klauna

Offline mav3rick

• Ekspert
  • Reputacja: 118
« Odpowiedź #597 dnia: 09.12.2022, 18:47 »
Ooo fu.k Brazylia do domu, brawo Chorwaci.

Offline kordi

• Ekspert
« Odpowiedź #598 dnia: 09.12.2022, 18:50 »
Holandia, Francja, Belgia i ktoś z Afryki- w tej kolejności są moje typy.
Brazylia i Niemcy moim zdaniem bez szans.
Ja to tu tylko zostawię😎
Chorwaci słabo zagrali, ale samba była i tak wyjątkowo marniutka w tym meczu.

Offline e-MarioBros

• Ekspert
« Odpowiedź #599 dnia: 09.12.2022, 18:53 »
no cóż, taka już ta piłka jest ...

Vini i koledzy znowu zatańczą ...  ale dopiero w czasie karnawału ;)
;)