Autor Wątek: Wózek-taczka do kosza matrix xr 36 comp.  (Przeczytany 755 razy)

Offline KuBxOnOff

• Użytkownik
  • **
  • Reputacja: 9
  • Ulubione metody: waggler i feeder
Wózek-taczka do kosza matrix xr 36 comp.
« dnia: 06.01.2023, 17:23 »
Hej , co mogli byście polecić do przewiezienia tytułowego kosza na stanowisko ? resztę sprzętu czyli torbę i pokrowiec wezmę na plecy ale przez wagę ponad 20 kg czasami muszę zrezygnować z kosza . Pomożecie ?

Offline grzegorz88

• Ekspert
  • Reputacja: 164
Odp: Wózek-taczka do kosza matrix xr 36 comp.
« Odpowiedź #1 dnia: 06.01.2023, 17:29 »
Ja polecam taczke z Deca, nie wiem jak pasuje do niej kosz Matrixa, ale ładuje kilkadziesiąt kg i bez problemu docieram na stanowisko. Bardzo szybko się składa/rozkłada. Zajmuje niewiele miejsca w bagażniku. Minusem są plastikowe koła, mam wrażenie że pompowane lepiej ogarnęłyby temat.

Offline KuBxOnOff

• Użytkownik
  • **
  • Reputacja: 9
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #2 dnia: 06.01.2023, 17:34 »
Przez pewien czas czaiłem się na ten wózek z decathlona , i tak długo się czaiłem że promocja się skończyła . Teraz kosztuje 450zł co wydaje mi się już za dużo jak za ten towar.

Offline Mariusz Wu

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 43
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #3 dnia: 06.01.2023, 17:34 »
Ja polecam taczke z Deca, nie wiem jak pasuje do niej kosz Matrixa, ale ładuje kilkadziesiąt kg i bez problemu docieram na stanowisko. Bardzo szybko się składa/rozkłada. Zajmuje niewiele miejsca w bagażniku. Minusem są plastikowe koła, mam wrażenie że pompowane lepiej ogarnęłyby temat.

Decathlon? Który wózek polecasz bo mają kilka a trzeba sobie będzie sprawić jakowyś bo od kilku lat staram się "odchudzać" ilość klamorów jakie zabieram a ciągle mam ich więcej :D

Dla mnie ideałem byłby taki wózek gdyby nie cena https://www.manutan.pl/pl/mpl/wozek-dwukolowy-z-kolami-z-detka-400-mm-do-100-kg-827254?gclid=EAIaIQobChMIiM_P6rSz_AIVdAbmCh1SqQgDEAQYASABEgJSmvD_BwE
Kumpel ma bardzo podobny bo jego ojciec za komuny mleko po osiedlu rozwoził, kilka razy go pożyczyłem i był super
Nie wypada śmiać się z Ukraińców że mają prezydenta komika w sytuacji gdy ma się prezydenta klauna

Offline Marcinn

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 24
  • test
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #4 dnia: 06.01.2023, 17:54 »
Ja S36 wożę na :
https://zlowokazje.pl/t/taczki-karpiowe/ultimate-adventure-barrow
Ładuję na to kosz, torbę 55l, torbę termiczną, wiadra i pokrowiec na wędki.

Trafiłem tą taczkę w promocji za 330zł. Myślę, że pojawi się w takiej cenie jeszcze nie raz. Tyle ile jest warta teraz nie dałbym za nią. Kupiłem dwie sztuki, dla siebie i dla kolegi. W dwóch egzemplarzach po załadowaniu sprzętem taczka buja się na boki bo rączki mają luz w ramie, trzeba będzie dospawać cienką blaszkę do profila co powinno załatwić problem.