Właśnie dokonałem zakupu w/w kołowrotka do Spro Governora, żeby wykorzystać jego potencjał i jestem zdezorientowany. Dostałem kołowrotek bez dodatkowej szpuli, mimo iż jest wyszczególniona w
specyfikacji. Nie ma tam również informacji, jak w przypadku plecionki w Custom Spod CS-7000S, że dodatkowa szpula dotyczy tylko wersji Custom C-7000 (oba kołowrotki są na jednej stronie). Nie to, żeby mi na niej zależało (nie ma potrzeby jej używać, bo kołowrotek przychodzi z nawiniętą plecionką), ale gdybym w przyszłości chciał go sprzedać, to brak tej szpuli może stanowić pewien problem.
Sprawdziłem sklepy w sieci i tylko w nielicznych jest informacja o dodatkowej szpuli. U Drapieżców w przypadku
C-7000 jest informacja o dodatkowej szpuli, natomiast w przypadku
CS-7000S nie ma o tym żadnej informacji, mimo że często zamieszczają informację o braku dodatkowej szpuli w zestawie. Nie wiem, czy mam pisać do Drapieżców, żeby sprawdzili, czy rzeczywiście jest w zestawie, a następnie kontaktować się ze sprzedającym, czy uznać, że wszystko jest w porządku i zapomnieć o sprawie?
W związku z tym mam pytanie do posiadaczy tego kołowrotka - czy dodatkowa szpula była w Waszych zestawach? Dzięki