Zaproponuję coś ze stajni Garbolino. Mianowicie Synergy feeder 3,3 albo Supra feeder 3,3m cw 20-75g. Synergy fededer może być już trudno dostępny w sklepach. Natomiast Suprę można jeszcze trafić w zakładanym budżecie. Synergy feeder użytkuję od 2 czy 3 lat i obławiam nim na klasyka i metodę dzikie bajorka i komercje o gł. od 1,5 do 4m. Na klasyka robi robotę delikatna szczytówka z włókna szklanego, która bardzo dobrze wskazuje każdą aktywność ryb. Wyciągnięte ryby na tą wędkę to od malutkich karasi, płotek, przez większe liny, karasie, leszcze, karpie, amury, do kilkukilowych karpi na komercji. Obławiam wspomnianą wędką odległość od "pod nogami" do 35 m (mierzone ilością obrotów korbki kołowrotka, zarzucane podajnikiem do metody 15g Prestona z pelletem czy zanętą). Dalej niż 35 nie łowiłem ponieważ, nie ma takiej potrzeby. Garbolino Supra 3,3 m jest nowszą wersją Synergy w innym malowaniu. Blank i szczytówki są takie samo co Synergy.
Ewentualnie możesz sprawdzić feedera DAM Sensomax Light Feeder 3,3m cw 20-75g. Nie łowiłem na niego. Miałem go w rękach i charakterystyką o ile dobrze pamięta przypomina powyższe feedery Garbolino. Budżet dużo poniżej zakładanego.