Będzie można gołe baby zamieszczać w galerii
U mnie na forum branżowym tak jest. Działy ogólne są otwarte, te konkretne WIDOCZNE tylko dla zarejestrowanych.Jestem bardzo za.
Cytat: Mosteque w 07.10.2015, 06:25U mnie na forum branżowym tak jest. Działy ogólne są otwarte, te konkretne WIDOCZNE tylko dla zarejestrowanych.Jestem bardzo za.U mnie podobnie.Ale czy tutaj ma to sens?Jesli ukryje sie czesc działów to wtedy forum może sprawiac wrazenie ubogiego w teksty i nie zachecac. Mozna by w ten sposob niechcacy zamknac sie przed nowymi userami. A chyba nie o to chodzi.A z reguly najpierw czlowiek sobie cos czyta a dopiero potem sie rejestruje by dopytac. I potem juz mozna popłynąć i zostać na dłuzej
Ale czy tutaj ma to sens?Jesli ukryje sie czesc działów to wtedy forum może sprawiac wrazenie ubogiego w teksty i nie zachecac. Mozna by w ten sposob niechcacy zamknac sie przed nowymi userami. A chyba nie o to chodzi.A z reguly najpierw czlowiek sobie cos czyta a dopiero potem sie rejestruje by dopytac. I potem juz mozna popłynąć i zostać na dłuzej