Autor Wątek: Mały namiot na szybkie wypady  (Przeczytany 2097 razy)

Offline mariucha

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 3
Odp: Mały namiot na szybkie wypady
« Odpowiedź #15 dnia: 27.01.2024, 17:08 »
Który to trakker? Zapodaj linka.

Offline tench

• Ekspert
  • Reputacja: 62
  • Kto czegoś CHCE szuka sposobów...aby to osiągnąć😉
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #16 dnia: 27.01.2024, 18:37 »

Ten shelter dedykowany jest na cieplejsze pory roku.  W ostatnich latach pogodę mamy jaką mamy... Często ciepła aura wiążę się z opadem. Zastosowanie podłogi w tym shelter-ze ma w takim przypadku sens. Ograniczy kondensację pary wodnej pod "sufitem"
C'est la Vie

Offline KuBxOnOff

• Użytkownik
  • **
  • Reputacja: 9
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #17 dnia: 04.03.2024, 03:36 »
Mocno polecam rzucić okiem na namioty nash'a. Szczególnie na model t1 , w starszej wersji mk1. Jestem szczęśliwym posiadaczem takiego namiotu. Rozkładanie jest bardzo szybkie w stosunku do konstrukcji na półksiężycach, wewnątrz jest kapsuła przeciw robactwu której nie trzeba demontować do transportu. Na jednym z jesiennych wypadów ja rozkładałem swojego t1 a kompan obok foxa r series, ja zdążyłem rozłożyć namiot z dodatkową podłogą, rostawić łóżko, fotel, stolik, rozbić parasol, generalnie ogarnąłem całe stanowisko a kumpel dopiero zaczynał śledziowanie a przednim było jeszcze wpięcie kapsuły która ma w jego namiocie bimbalion haczyków. Z racji zeszłorocznej premiery t1 camo pro, starszy model jest często wyprzedawany w idealnym stanie. A jest jeszcze jedna zaleta, może posłużyć jako sypialnia do gazebo i wtedy mamy nad wodą biwak wielkości kawalerki z osobną sypialnią.

Offline KuBxOnOff

• Użytkownik
  • **
  • Reputacja: 9
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #18 dnia: 04.03.2024, 03:43 »
Automaty bym raczej odpuścił, w mojej opinii nadają się na wypad od święta i to koniecznie nie na trzeźwo bo inaczej ochrona przed komarami, wentylacja, skraplanie się wilgoci będą psuły frajdę. Rozumiem też posiadaczy namiotów pop'up bo każdy ma inne wymagania co do komfortu. Ja potrzebuję w nocy mieć ciepło, sucho i wygodnie a kto inny kimnie się w samochodzie i też jest zadowolony.

Offline Mleczny96

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 14
« Odpowiedź #19 dnia: 04.03.2024, 08:39 »
Bartek, tego mam, co prawda jeszcze nie zdążyłem pod nim spać, ale go rozłożyłem. Spory jak na 1 osobę, szybko się rozkłada, waga coś pod 8kg ale cholera długi jest w transporcie bo 170cm. Podłoga w komplecie.

https://allegro.pl/oferta/namiot-prologic-c-series-65-full-brolly-brolka-12725802043?offerId=12725802043&inventoryUnitId=LTDgnqB-K-TL17VHXVSDMg&adGroupId=NDY0YTMyNWYtMDBjNS00MTczLWJlYjYtN2VlYThlMjQzYTk3AA&campaignId=ZDYyMzI2ZmMtNGJiYy00YzczLTlmMDAtN2U2YjgzNTExYjczAA&sig=da9e15417f42dc5b177b9e08ab39d3c1&utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=ads&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAzc2tBhA6EiwArv-i6VNVCS5xmIAGBPWuTlsWXwZtsPwH0nGnSw_r1vbM3pc1bKlukB-7SRoCzxMQAvD_BwE

Mega Ciekawa wydaje sie ta brollka pomyśle między nią a wersja avenger która jest troche drozsza ale ma okno z tyłu. Dzięki za link sa w naprawde fajnych cenach

Offline warcianin

• Ekspert
  • Reputacja: 39
« Odpowiedź #20 dnia: 04.03.2024, 11:39 »
Ja od siebie polecę Nash Titan Haidi Pro Xl 
Konrad