Po odkręceniu pokrętła hamulca - XR oraz C mają dodatkową gumową uszczelkę, BB jej nie posiada - wyciągamy od spodu drucik zabezpieczający, coś w rodzaju segera, pod plastikiem jest sprężynka którą wyciągamy i składamy spowrotem wszystko do kupy. Gotowe, quick drag 180 stopni.

_____________________________________________________________________________________________
Klips w szpuli zabezpieczony jest drucikiem na przegubie, zwyczajnie odsuwamy go na bok, wkładamy gumowy klips i przebijamy go tym drucikiem. Gotowe.

__________________________________________________________________________________________________
Zatyczkę knoba delikatnie z brzegu podważamy - ja zrobiłem to wąskim płaskim bitem, odkręcamy śrubkę w głębi - mocno siedzi na kleju do gwintów więc trzeba dobrać dobry bit żeby jej nie objechać. Po ściągnięciu knoba jedna tulejka jest na dole bolca druga jest wsadzana w knoba od góry pod śrubką. Ściągamy tulejki, (ja dodatkowo wymyłem bolec i knoba benzyną ekstrakcyjną) wsadzamy łożysko dolne, pod górną tulejką w knobie jest podkładka więc ostrożnie wsadzamy ją spowrotem i dopiero na nią łożysko. Wsadzamy knoba na bolec, skręcamy śrubką, wciskamy zaślepkę. Obydwa łożyska to 7x4x2.5mm, ja użyłem EZO, 13zł na allegro.

Tulejki w rolce nie zmieniałem, bo nie jest to aż tak istotne jak te w knobie - gdzieś nawet Czesiu o tym pisał na forum, że wiele to nie zmienia.