Witajcie Koledzy Kompletnie się na tym nie znam , ale wierzę że są tu doświadczeni operatorzy odkurzacza .A tak na poważnie , chciałem kupić Żonie taki odkurzacz stojący , bezprzewodowy , cena ? Im taniej tym lepiej , dywany w domu tylko dwa, reszta to kafle i panele .Jeśli jeszcze coś jest potrzebne do pomocy to proszę pytać Chodzi o takie cudo :https://allegro.pl/oferta/odkurzacz-cyklonowy-2w1-bezprzewodowy-4000w-led-13784427525
To zobacz ten mój. Ja jestem zadowolony. Chyba H10 ma jeszcze większą moc. Już nie pamiętam, bo szukałem i porównywałem różne cuda rok temu przynajmniej.
Bo to trzeba umieć trzymać. Odkurzasz na prostej ręce i można trzymać jednym palcem. Inna sprawa, że kobieta to ma taki mechanizm w głowie, że nie jest tego w stanie pojąć pomimo demonstracji...
Kupiłem auto na ryby , a żonie kupię odkurzacz , którym będę ja operował. Waga mało istotna , tylko nie chcę kupić syfu .A na Was zawsze można liczyć 🍻🍻🍻
Cytat: Mario8 w 06.03.2024, 17:38Kupiłem auto na ryby , a żonie kupię odkurzacz , którym będę ja operował. Waga mało istotna , tylko nie chcę kupić syfu .A na Was zawsze można liczyć 🍻🍻🍻Dreame i Jimmy kupisz w naszych elektromarktetach, więc tutaj z gwarancją jak coś bez problemu
Cytat: Mosteque w 06.03.2024, 17:30Bo to trzeba umieć trzymać. Odkurzasz na prostej ręce i można trzymać jednym palcem. Inna sprawa, że kobieta to ma taki mechanizm w głowie, że nie jest tego w stanie pojąć pomimo demonstracji...Ciężko się bić z tym argumentem... Ja mam robota że stacją plus odkurzacz Viomi a9 bezprzewodowy. Moja zadowolona
Cytat: azga w 06.03.2024, 17:41Cytat: Mario8 w 06.03.2024, 17:38Kupiłem auto na ryby , a żonie kupię odkurzacz , którym będę ja operował. Waga mało istotna , tylko nie chcę kupić syfu .A na Was zawsze można liczyć 🍻🍻🍻Dreame i Jimmy kupisz w naszych elektromarktetach, więc tutaj z gwarancją jak coś bez problemu Tylko który brać ?