Autor Wątek: Delikatny zestaw na kanał. Cmx a moze flagman ?  (Przeczytany 875 razy)

Offline Godzy12

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 0
Delikatny zestaw na kanał. Cmx a moze flagman ?
« dnia: 05.04.2025, 17:32 »
Siemanko, szukam drugiego zestawu na kanalowe lowienie. Mam katsudo xts do 25g i zastanawiam sie nad kijkiem flagman S-CANAL 3,30cm do 50g, czy moze jakims robinsonem tx3 do 30g + jakis kreciolek. Czy moze jakas Preston Ascension Feeder 3.4m 40g
Budzet elastyczny ale bez przesady 😅 kolo 600 za kijek i kolowrotek mysle ze bedzie ok. Jakby bylo warto to moge i cos dolozyc

Offline Papi_feeder

• Ekspert
  • Reputacja: 60
  • Ulubione metody: method feeder
Odp: Delikatny zestaw na kanał. Cmx a moze flagman ?
« Odpowiedź #1 dnia: 05.04.2025, 17:42 »
Mam superę sl i ascensiona właśnie 3.4 i chyba nawet bardzieh mi leży ascension ;D
"Jestem podejrzliwy wobec ludzi, którzy nie lubią psów, ale ufam psu, który nie lubi jakiegoś człowieka". Bill Murray

Offline Stan

• Ekspert
  • Reputacja: 210
  • Ulubione metody: bolonka
« Odpowiedź #2 dnia: 05.04.2025, 17:49 »
Jeśli bierzesz pod uwagę tego FLagman-a  S-CANAL, to pamiętaj, że ta wędka nie ma przelotki na pierwszym składzie. Niektórym to może nie pasować. Wersja 360 cm już takową posiada.

Offline Godzy12

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #3 dnia: 05.04.2025, 17:56 »
Mam superę sl i ascensiona właśnie 3.4 i chyba nawet bardzieh mi leży ascension ;D
a jaki kolowrotek pod ascensionem?

Offline Papi_feeder

• Ekspert
  • Reputacja: 60
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #4 dnia: 05.04.2025, 23:10 »
Sedona 4000. Używam go głównie na Kanale Żerańskim. Pod superą mam legalisa 4000.
"Jestem podejrzliwy wobec ludzi, którzy nie lubią psów, ale ufam psu, który nie lubi jakiegoś człowieka". Bill Murray