Siemanko. Tym razem mam na sprzedaż tytułowy shelter, idealny na szybkie zasiadki.
Opis producenta:
"Nasze najlżejsze i najbardziej wszechstronne jak dotąd schronienie. Pentalite ma pięć dokładnie rozmieszczonych szprych grafitowych, aby zapewnić lekką ramę o dużej stabilności. W parasolu zastosowano system z krótkimi szprychami od wewnątrz, co zapewnia maksymalne miejsce nad głową i ułatwia jego stawianie. Nie wymaga centralnej sztycy! Parasol jest również wyposażony w dwa lekkie kijki sztormowe, w tym w naszą unikalną konstrukcję szczytową napinającą, która wygina się w zależności od wysokości na którą się zdecydujesz. Wysokość można regulować za pomocą wielu opcji zaczepienia po bokach schronienia. Doskonała propozycja do sesji jednodniowych oraz noclegu. Kolejny świetny produkt w naszej ofercie Supalite.
Producent: Korum
Index: K0370004
Unikalny 5-ramienny design
Lekka grafitowa rama
Regulacja wysokości
Wymiary: Wysokość: 150 Szerokość: 210 Głębokość: 180cm
Wymiary transportowe: ok. 150x15cm
Waga 2,2 kg (3,5 kg z tyczkami)."
Shelter był nad wodą mniej niż 10 razy i jest w stanie bardzo dobrym, nosi normalne ślady użytkowania (możliwe lekkie przybrudzenia itp). Nie ma żadnych uszkodzeń materiału czy konstrukcji. W gratisie dorzucam 2 szybkozłączki do sztyc, dzięki czemu nie trzeba za każdym razem wkręcać ich do łączników na żebrach, a także 2 rzepy do wędzisk, które zostały przyszyte do górnego poszycia sheltera. Na żebrach oprócz dwóch głównych łączników, zamontowane są również 2 łączniki do dodatkowych sztyc (brak w komplecie), dzięki czemu można jeszcze bardziej zwiększyć stabilność konstrukcji. Do tego brolly wchodzi na styk łóżko karpiowe (210cm dł.), więc śmiało sprawdzi się na nocnych zasiadkach.
Cena:
380zł + koszty wysyłki kurierem.
Towar wysyłam po wpłacie na moje konto. Istnieje również możliwość odbioru osobistego. Nie wysyłam za pobraniem.
Zapraszam serdecznie.