Widze ze kol Andrzej wstawił wyczerpujący opis

Mam taki wózek (
w wersji XXXL), kupiłem go niedawno i byłem z nim kilka razy na łowisku.
To wózek transportowy do przewozu raczej średniej ilości i wagi sprzętu.
Póki co jestem z niego bardzo zadowolony
Pakuje na niego w garażu ok 20-30 kg (tak jak widac na fotce), zapinam gumy, składam rączkę i całość bez problemu wkładam do bagażnika.
Na łowisku wyjmuje z bagażnika , rozkładam rączkę (2 sekundy) i jestem gotowy do transportu.
Kólka są zdejmowane (na przycisk i zatrzask) wiec w garażu mieści sie na niewielkiej półce - złożony jest płaski.
Te kółka na trawie spisują sie bardzo dobrze - są dosyć duże , ładnie sie krecą i bez oporów, wózek jest wysoki - nie potrzeba się garbic podczas ciągnięcia, pięty nie zawadzają o stelaż wózka. Wózek jest lekki - profile aluminiowe + elementy stalowe -oś wózka) i dosyć szeroki.
Ma jeszcze rozkładane "skrzydełka" ( czego nie widać na fotce ). Dla mnie mógłby byc jeszcze trochę głębszy.
Na parogodzinne/jednodniowe wypady jest w sam raz chociaż na pewno nie jest to wózek z kategorii "gniotsia nie łamiotsia".
Mialem poprzednio taki zwykły transportowy wózek jak kiedys opisywał Pyza - i to tez była porażka : małe plastikowe kółka grzęzły w trawie,ziemi,
byl za wąski (chybotało nim na boki) i za niski (najeżdżał na piety) - źle sie go ciągnęło.
Dla większej ilości sprzętu (nocne zasiadki itp) z racji gabarytów i wygody raczej kupiłbym składaną taczkę transportową

Edycja administratora: http://splawikigrunt.pl/forum/index.php?topic=1878.0