Autor Wątek: Zestaw Matrix  (Przeczytany 118 razy)

Online markus383

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 1
  • Ulubione metody: spinning
Zestaw Matrix
« dnia: Dzisiaj o 13:31 »
Cześć.
Możecie podpowiedzieć mi, czy te wszystkie elementy będą pasowały do siebie?
Czy do wiadra wejdzie miska?
Czy na wiadrze oraz misce mogę zamontować sito?
Zestaw:

EVA Bowl with Lid 7.5L
Groundbait Bucket & Lid 17l
Interchangeable Riddle Medium

Najlepiej byłoby kiedy cały zestaw można było spasować ze sobą.

A idealnie byłoby, gdyby taki zestaw można było cały umieścić w wiadrze i zamknąć pokrywą.

Pytałem chat gpt i wskazywał, że sito i wiadro powinno pasować do siebie oraz miski, ale wolę dostać informację od osoby, która posiada takie komponenty i zna taki układ z doświadczenia.

Dziękuję za pomoc i pozdrawiam,
Mateusz.

Online Imar

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 19
Odp: Zestaw Matrix
« Odpowiedź #1 dnia: Dzisiaj o 13:56 »
Cześć. Interchangeable Riddle Medium na stronie drapieżnika można przeczytać "Plastikowa obręcz pasuje do standardowych wiader na zanętę o pojemności 25 litrów oraz misek"
Może warto rozważyć zestaw który posiadam.
Zestaw MatchPro MPRO System EVA DO Zanęty i Pelletu Miska + Sito + Pojemnik 19l.

Online markus383

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 1
  • Ulubione metody: spinning
Odp: Zestaw Matrix
« Odpowiedź #2 dnia: Dzisiaj o 14:34 »
na stronie drapieżnika można przeczytać "Plastikowa obręcz pasuje do standardowych wiader na zanętę o pojemności 25 litrów oraz misek"

Widziałem tą informację, ale Chat napisał mi, że takie informacje widnieją na stronie, ale w szczegółowej specyfikacji wskazywał, że można znaleźć informacje, że takie sito pasuje także do wiader od 17 litrów. Stąd moje wątpliwości :) Nie mam niestety sklepu w okolicy, gdzie mógłbym podjechać i przymierzyć te komponenty, więc fajnie, jakby ktoś kto ma cały komplet mógł doradzić.

Ten zestaw Matchpro widziałem, ale jeśli jest możliwość to wolałbym Matrix :) Wizualnie bardziej mi się podoba :)