Autor Wątek: Przynęty method feeder - oddam młodemu  (Przeczytany 350 razy)

Offline Garo

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 2
Przynęty method feeder - oddam młodemu
« dnia: 13.02.2026, 12:52 »
Witam

Moja propozycja jest skierowana do młodych wędkarzy a co za tym idzie bez stałych dochodów i raczej liczących pieniądze wydawane na hobby jakim jest wędkarstwo.

Postanowiłem ograniczyć ilość waftersów w torbie i pozostało mi kilka których na pewno nie będę używał (nie dlatego, że są złe ale torba na przynęty ma ograniczony rozmiar a większej nie mam zamiaru kupować:).

Zostały mi:
1) Solbaits Fusion 2 - ok. 40% opakowania
2) Solbaits Fusion 1 - ok. 50% opakowania
3) Solbaits Secret Biały 6 mm - ok. 60% opakowania
4) Ringers Washout Wafters 6 mm - Tylko kolory żółty i pomarańczowy (praktycznie w całości). Różowego brak.
5) Ringers Chocolate Orange 10 mm Slim (poduszki) - Opakowanie kupione w tym miesiącu i jest w całości. Kupiłem pudełko 6 mm i 10 mm - Slim ale okazało się, że rozmiar obu przynęt jest praktycznie identyczny a mi zależało na dwóch różnych wielkościach. Zwrot i ponowny zakup nieopłacalny ze względu na koszty przesyłki a nie widzę sensu wożenia ze sobą dwóch tak bardzo podobnych przynęt.

Solbaitsy odświeżone solą i wg mnie są wystarczająco miękkie (zawsze można sobie trochę dosolić:)
Ringers Washout Wafters - miękkie
Ringers Chocolate Orange - mimo że świeżo ze sklepu to trochę twardawe ale jak komuś przeszkadza można odświeżyć sposobem j/w.

Jak napisałem wyżej ograniczam ilość przynęt bo zamiast skupiać się na rzeczach ważnych, wymieniałem co chwila bezsensownie przynęty.
U mnie się tylko zeschną a komuś mogą się przydać.

Osoby zainteresowane proszę o przesłanie mailem opłaconej naklejki na paczkę. Punkt nadania koniecznie w paczkomacie.
Ewentualnie odbiór osobisty w Koszalinie.

Offline Mosteque

• Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 2293
  • MFT
  • Ulubione metody: method feeder
Odp: Przynęty method feeder - oddam młodemu
« Odpowiedź #1 dnia: 13.02.2026, 14:09 »
Proszę osoby dorosłe, by uszanowały prośbę kolegi i nie udawały młodszych niż są ;
Krwawy Michał

Viva la libertad, carajo!