To i ja może dodam coś od siebie.
Jak może niektórzy pamiętają, niedawno kupiłem w Gozdawie kijka Korum Barbel. Gdy wędka została dostarczona przez DPD, okazało się, że tuba jest przełamana i zaklejona taśmą DPD, zaś wędka nie nadaje się do użytku, z powodu zdemolowanej przelotki. Zadzwoniłem do Gozdawy, przedstawiłem problem. Od razu poinstruowano mnie, żeby zawołać z powrotem kuriera, spisać protokół, następnie dokumenty przesłać, rozpocząć procedurę zwrotu, a kurier przyjedzie po wędkę żeby ją odebrać. Gdy kurier wędkę odebrał zadzwonili do mnie czy wszystko się udało i poinformowali, że niestety tej wędki nie mają już i zwrócą pieniądze. Następnie po weekendzie dostałem telefon, że wędka dotarła do nich, oraz że jest możliwość, aby wysłali mi nowy kij. Ponieważ zależało mi na kiju w tej cenie, a nie pieniądzach poprosiłem o nowa wędkę. Przekazano mi, że jeśli uda się wyrobić, to wędka zostanie wysłana w czwartek (żeby w piątek była), zaś jeśli nie uda się, to wędkę wyślą w poniedziałek, żeby nie musiała leżeć przez weekend w sortowni. Wędka została wysłana w poniedziałek i już dzisiaj była u mnie. Tym razem na szczęście w całości.
Zatem jeśli chodzi o mnie, sklep polecam. Dobry kontakt (telefony również z ich strony), szybka wymiana informacji, towar dobrze zapakowany (to nie ich wina, że idioci z DPD skaczą (?) po przesyłkach).
Ode mnie