Autor Wątek: Gozdawa  (Przeczytany 156437 razy)

Offline vito222

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 21
  • na luzie
  • Ulubione metody: feeder
Odp: Gozdawa
« Odpowiedź #540 dnia: 29.11.2016, 22:18 »
A teraz coś o sklepie " G" widzę że nie macie i nie mieliście takich sesji jak ja z tym sklepem, tylko a odwrót z kurierem. Coś niesamowitego, bo właśnie chyba Dpd przywiozło i zabrało do reklamacji wędkę i było super. 

Offline vito222

• na luzie
« Odpowiedź #541 dnia: 29.11.2016, 22:19 »
Dla mnie ten sklep już nie istnieje, choćby zrobili upust 90% ceny.  Wolę przepłacać jak teraz z tym korum i mieć spokój

Offline Grzesiek1975

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 5
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #542 dnia: 29.11.2016, 22:30 »
To jest różnie , ja na przykład mam złe doświadczenia z GLS dla mnie olewają klienta, zaś zadowlony właśnie jestem najbardziej z DPD.

Offline wojciu1

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 15
  • Ulubione metody: gruntówka + sygnalizator
« Odpowiedź #543 dnia: 29.11.2016, 23:55 »
To i ja może dodam coś od siebie.
Jak może niektórzy pamiętają, niedawno kupiłem w Gozdawie kijka Korum Barbel. Gdy wędka została dostarczona przez DPD, okazało się, że tuba jest przełamana i zaklejona taśmą DPD, zaś wędka nie nadaje się do użytku, z powodu zdemolowanej przelotki. Zadzwoniłem do Gozdawy, przedstawiłem problem. Od razu poinstruowano mnie, żeby zawołać z powrotem kuriera, spisać protokół, następnie dokumenty przesłać, rozpocząć procedurę zwrotu, a kurier przyjedzie po wędkę żeby ją odebrać. Gdy kurier wędkę odebrał zadzwonili do mnie czy wszystko się udało i poinformowali, że niestety tej wędki nie mają już i zwrócą pieniądze. Następnie po weekendzie dostałem telefon, że wędka dotarła do nich, oraz że jest możliwość, aby wysłali mi nowy kij. Ponieważ zależało mi na kiju w tej cenie, a nie pieniądzach poprosiłem o nowa wędkę. Przekazano mi, że jeśli uda się wyrobić, to wędka zostanie wysłana w czwartek (żeby w piątek była), zaś jeśli nie uda się, to wędkę wyślą w poniedziałek, żeby nie musiała leżeć przez weekend w sortowni. Wędka została wysłana w poniedziałek i już dzisiaj była u mnie. Tym razem na szczęście w całości.
Zatem jeśli chodzi o mnie, sklep polecam. Dobry kontakt (telefony również z ich strony), szybka wymiana informacji, towar dobrze zapakowany (to nie ich wina, że idioci z DPD skaczą (?) po przesyłkach).
Ode mnie :thumbup:
Pozdrawiam,

Wojtek

Offline vanplesniak

• Ekspert
  • Reputacja: 25
« Odpowiedź #544 dnia: 21.12.2016, 16:39 »
Zamówienie w niedzielę dzisiaj paczuszka u mnie.. :thumbup:

Offline Mosteque

• Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 2234
  • MFT
« Odpowiedź #545 dnia: 21.12.2016, 16:43 »
Wygląda na to, że sklep Gozdawa zmienia swoją politykę i zaczyna być dobrym sklepem. Przeczytam jeszcze kilka takich opinii i też coś u nich kupię.
Krwawy Michał

Viva la libertad, carajo!

Offline Sebula

• Ekspert
  • Reputacja: 225
  • Ulubione metody: wędkarstwo karpiowe
« Odpowiedź #546 dnia: 21.12.2016, 16:55 »
Ja także nie powiem złego słowa na Gozdawę. Dokonałem dosyć dużych zakupów w "Black Friday" i po kilku dniach była u mnie wędka Korum zapakowana w solidną tubę, parasol Prestona i solidny karton ze zanętami, podajnikami, koszykami etc. Ni mnie ni więcej - wystawiam sklepowi bardzo pozytywną opinię i polecam innym :thumbup:
Pozdrawiam Seba

Offline Bazyl

• Użytkownik
  • **
  • Reputacja: 3
« Odpowiedź #547 dnia: 06.01.2017, 07:54 »
Czy to normalne jest żeby w nowej wędce uchwyt kołowrotka i pianka eva uciapkane były zanętą? Mieliście taki przypadek kupując nowy kijek?
Rozumiem, że pokrowiec mógł się rozpruć w transporcie ale popękany lakier przy przelotkach świadczy o tym, że ktoś po niej musiał nieźle skakać >:O

ProBono

• Gość
« Odpowiedź #548 dnia: 06.01.2017, 08:12 »
Wystawiam duży :thumbup: szybka wysyłka,  smsy ze statusem zamówienia, w paczce wszystko to czego chciałem. Szkoda ze nie trafiłem na dobrego pakujacego bo liczylem na jakiś malutki katalog.

Offline Martinus

• Ekspert
  • Reputacja: 109
« Odpowiedź #549 dnia: 06.01.2017, 09:09 »
Czy to normalne jest żeby w nowej wędce uchwyt kołowrotka i pianka eva uciapkane były zanętą? Mieliście taki przypadek kupując nowy kijek?
Rozumiem, że pokrowiec mógł się rozpruć w transporcie ale popękany lakier przy przelotkach świadczy o tym, że ktoś po niej musiał nieźle skakać >:O

Wcale się nie dziwie że dostałeś używany sprzęt :facepalm: Żadne zaskoczenie , w tym sklepie takie rzeczy się zdarzają :-X Ale jak widać po wpisach , są też i plusy .

Wrzuć foty coś to dostał .
Z poważaniem Marcin

Offline Radar

• Ekspert
  • Reputacja: 368
« Odpowiedź #550 dnia: 06.01.2017, 09:36 »

Wstaw zdjęcia kolego. Jak komuś coś przychodzi popękane, połamane, zniszczone to wstawia zdjęcia.

Czy na wędkach były metki na przelotce?
Nie krytykuj bo dostaniesz bana.

Radek

Offline Bazyl

• Użytkownik
  • **
  • Reputacja: 3
« Odpowiedź #551 dnia: 06.01.2017, 13:10 »
Tak się składa, że wędkę już odesłałem. Zgłosiłem telefonicznie w ten sam dzień co odebrałem i za 3 dni był już kurier u mnie po odbiór wędki.
Pokrowiec rezerwaty był na szwie, na długości ok.15 cm. lakier na dwóch omotkach pęknięty, 2 najkrótsze części składowe złożone ze sobą i tak zapieczone, że z ojcem mieliśmy problem żeby je wysunąć ze złączeń.
Na przelotkach nie było żadnych metek.
No i ten uchwyt kołowrotka cały zawalony zanętą.

Wędka Preston.

Offline Sebula

• Ekspert
  • Reputacja: 225
  • Ulubione metody: wędkarstwo karpiowe
« Odpowiedź #552 dnia: 06.01.2017, 13:55 »
Tak się składa, że wędkę już odesłałem. Zgłosiłem telefonicznie w ten sam dzień co odebrałem i za 3 dni był już kurier u mnie po odbiór wędki.
Pokrowiec rezerwaty był na szwie, na długości ok.15 cm. lakier na dwóch omotkach pęknięty, 2 najkrótsze części składowe złożone ze sobą i tak zapieczone, że z ojcem mieliśmy problem żeby je wysunąć ze złączeń.
Na przelotkach nie było żadnych metek.
No i ten uchwyt kołowrotka cały zawalony zanętą.

Wędka Preston.

Jestem zaskoczony Twoim postem, ponieważ robiłem w Gozdawie zakupy nie raz i zawsze byłem zadowolony. Nie miałem problemów z dostarczona wędką, która podobnie, jak w drapieżniku - przyjechała w pancernej tubie. Wklej proszę zdjęcia, jak to wszystko wygląda, bo jakoś nie chce mi się w to wierzyć ::)
Pozdrawiam Seba

Offline kismet75

• Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #553 dnia: 06.01.2017, 14:48 »
Też mi coś tu nie pasuje . Nie wiem na jakiej podstawie Gozdowa uznała ci reklamację  na 100% poprosili o fotki .Ponadto nie chce mi się wierzyć że dostałeś używany towar . Kilka razy robiłem zakupy w tym sklepie jak i w sklepie D z obu sklepów jestem zadowolony .
Pozdrawiam
Mariusz

Offline koras

• Ekspert
  • Reputacja: 196
  • Więcej sprzętu niż talentu :D
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #554 dnia: 06.01.2017, 15:34 »
Było kilka incydentów z uszkodzonymi wędkami. Wystarczy prześledzić wątek.
Marcin