Autor Wątek: Gozdawa  (Przeczytany 156503 razy)

Offline Semit

• Ekspert
  • Reputacja: 154
  • Tomek
  • Ulubione metody: feeder
Odp: Gozdawa
« Odpowiedź #600 dnia: 27.02.2017, 17:50 »
Chyba nie mają, też szukałem wczoraj i dziś.
Tomek

Offline Tench_fan

• Ekspert
  • Reputacja: 476
    • Galeria
  • Ulubione metody: bat i feeder
« Odpowiedź #601 dnia: 27.02.2017, 18:02 »
Oj promocje na Gozdawa nie są złe zamawiałem właśnie :
-Pellet Code Red 2mm 38,83 z - było 59,74 zł (drapieżnik 54zł)
-Kulki pływające - Code Red Pop Ups 27,72 zł - było 42,64 zł (drapieżnik 38,50 zł)
-LIQUID FLAVOUR - Hemp and Cheesy Garlic 17,55 zł -było 27,15 zł (drapieżnik 25,90 zł)

Ps.Nie stosowałem jeszcze tego Code Red ciekawi mnie jak się to sprawdzi .Myślę dodawać ten pellet około 200ml w stosunku do 1kg MMM+ konopie . Taki mix powinien ciekawie wyglądać.Ciekawe jak będzie ze skutecznością :D

I ja skusiłem się na ten pellecik Code Red, będę dodawał go do podstawowego Basica Lorpio, bądź Coppensa .
Fajna promocja. Bez niej pewnie bym się nie  "szarpnął" :)

....
Poza tym koszyki inline Prestona po 8.70 . Tylko wysyłka nagle zrobiła się 25 zł.

Mi pokazywało cenę tych podajników 8,52 - takich zamówiłem 8.  Wersja L 30 GR
Chciałem 10 ale nie chciało mi przyjąć do realizacji. Prawdopodobnie zatem wybrałem ostatnie z tego rodzaju.
Preston będzie moim podstawowym w tym sezonie. Drennanowskie mnie zawodziły ( odpadające obciążenie),
choć pozostałe sztuki muszę profilaktycznie podkleić, więc może jeszcze trochę wytrzymają :)
Radek

Wędkarstwo - namiastka szczęścia gdy życie nie rozpieszcza.

Offline Oman

• Ekspert
  • Reputacja: 41
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #602 dnia: 27.02.2017, 18:04 »
Też chciałem zakupić te podajniki tylko L15g ale nie było :(
Dominik

Offline Deftones

• Ekspert
  • Reputacja: 76
« Odpowiedź #603 dnia: 27.02.2017, 18:12 »
Ja zamówiłem po 5 szt 30 i 45 g i jeszcze jakieś pierdoły. Oprócz sms z Gozdawy o treści zamówienie oczekuje nie dostałem żadnej informacji ani na stronie ani na maila -też tak mieliście? Jakoś jestem niepewny czy cały towar dojdzie lub czy był dostępny.

Offline Czarosław

• Ekspert
  • Reputacja: 48
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #604 dnia: 27.02.2017, 18:25 »
Ja używałem kulki code red. Strasznie mi się podobały. Dzięki tej promocji kupiłem nie tylko pellet 2mm code red, ale i cała paczkę 15mm
Mogłem jeszcze wziąć pellet 4 i gluga, ale postawiłem na inne rzeczy w promocji

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Zapraszam do polubienia mojej strony!
https://m.facebook.com/FeederRadomTeam/
Pozdrawiam, Cezary 😜

Offline kismet75

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 21
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #605 dnia: 27.02.2017, 18:37 »
Ja zamówiłem po 5 szt 30 i 45 g i jeszcze jakieś pierdoły. Oprócz sms z Gozdawy o treści zamówienie oczekuje nie dostałem żadnej informacji ani na stronie ani na maila -też tak mieliście? Jakoś jestem niepewny czy cały towar dojdzie lub czy był dostępny.

Ja po opłaceniu dostałem mail: Obecny status to: Przyjęte do realizacji.
Pozdrawiam
Mariusz

Offline Tench_fan

• Ekspert
  • Reputacja: 476
    • Galeria
  • Ulubione metody: bat i feeder
« Odpowiedź #606 dnia: 27.02.2017, 18:38 »

Ja otrzymałem potwierdzenie przyjęcia zamówienia oraz że oczekują na płatność.
Jako że zawsze płacę niezwłocznie, po wykonaniu przelewu (przelewy 24), otrzymałem kolejnego że przyjęte do realizacji.
Na skrzynce e-milowej też mam info że przyjęto do realizacji i mam oczekiwać na kolejnego z numerem paczki, gdy zostanie wysłana.
Uzbrój się w cierpliwość i sprawdź pocztę za jakiś czas :)
Radek

Wędkarstwo - namiastka szczęścia gdy życie nie rozpieszcza.

Offline KaZuYa88

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 6
« Odpowiedź #607 dnia: 01.03.2017, 16:16 »

Mam to samo od 3 dni  jeżeli okażę się ,  że bedą dzwonić i szukać zamienników albo  coś w tym stylu tracą   kilku klientów ... Przecie to nie chińskie allegro , że trzeba tyle czekać .

Offline JacekB

• Ekspert
  • Reputacja: 32
« Odpowiedź #608 dnia: 01.03.2017, 16:23 »
Były fajne wędki Prestona Dutch Master za 699 i chyba jeszcze jest Classic 11-13ft za 477.
Poza tym koszyki inline Prestona po 8.70 . Tylko wysyłka nagle zrobiła się 25 zł.
Hehe dokładnie miałem parę rzeczy dodanych do koszyczka i dobrze że się zorientowałem taka promocja Ok ale dobry wał na przesyłce żal mi takiego sprzedawcy

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Offline Kozi

• Ekspert
  • Reputacja: 414
« Odpowiedź #609 dnia: 01.03.2017, 16:26 »
Śmieszne jest to, od jakiej ceny wyjściowej jest robiona ta promocja.

Offline Michał Mikuła

• Ekspert
  • Reputacja: 118
    • Galeria
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #610 dnia: 01.03.2017, 16:38 »
Śmieszne jest to, od jakiej ceny wyjściowej jest robiona ta promocja.
Rozwiniesz myśl? Czego cena wyjściowa jest taka śmieszna? Sprawdziłem podajnik Preston In Line w Gozdawie 13,11 zł (przed promocją), a w Drapieżniku 13,60 zł.
Michał

Karp: 11 kg; 10 kg
Leszcz: 55 cm - 2,7 kg
Jesiotr - 105 cm
Karaś srebrzysty: 32 cm
Lin: 43 cm

Offline Rednose

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 41
  • Ulubione metody: wędkarstwo karpiowe
« Odpowiedź #611 dnia: 01.03.2017, 16:39 »
Chciałem zrobić pierwsze zakupy w sklepie Gozdawa. Nie udało się.. Po kilkudniowych problemach ze stroną w końcu udało mi się złożyć zamówienie. Dostałem sms'a , że zamówienie zostało przyjęte. Cały dzień cisza, a pod wieczór sms informujący o tym, że zamówienie zostało wstrzymane bez jakichkolwiek wyjaśnień. Napisałem e-mail  aby wyjaśnić sytuację. Dostałem odpowoedź, że był to błąd w księgowości. Zamówienie zmieniło status na "w realizacji" i zapewniono mnie, że w dniu dzisiejszym zostanie wysłana paczka. Dzisiaj rano dostałem telefon, że dwóch rodzajów zamówionych zanęt nie mają na stanie. Zrezygnowałem z zakupu i czekam na zwrot pieniędzy. Kiepskie doświadczenie na początek z tym sklepem :)
Pozdrawiam
Darek

Offline Kozi

• Ekspert
  • Reputacja: 414
« Odpowiedź #612 dnia: 01.03.2017, 16:47 »
Nie wiem jak z podajnikami. Głownie patrzyłem na pellety i zanęty sonu.

Offline KaZuYa88

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 6
« Odpowiedź #613 dnia: 01.03.2017, 16:48 »
Chciałem zrobić pierwsze zakupy w sklepie Gozdawa. Nie udało się.. Po kilkudniowych problemach ze stroną w końcu udało mi się złożyć zamówienie. Dostałem sms'a , że zamówienie zostało przyjęte. Cały dzień cisza, a pod wieczór sms informujący o tym, że zamówienie zostało wstrzymane bez jakichkolwiek wyjaśnień. Napisałem e-mail  aby wyjaśnić sytuację. Dostałem odpowoedź, że był to błąd w księgowości. Zamówienie zmieniło status na "w realizacji" i zapewniono mnie, że w dniu dzisiejszym zostanie wysłana paczka. Dzisiaj rano dostałem telefon, że dwóch rodzajów zamówionych zanęt nie mają na stanie. Zrezygnowałem z zakupu i czekam na zwrot pieniędzy. Kiepskie doświadczenie na początek z tym sklepem :)
Coś  mi się wydaję , że ze mną będzie podobnie .... Tylko tu Cisza już 3 dzień ...

Offline Deftones

• Ekspert
  • Reputacja: 76
« Odpowiedź #614 dnia: 01.03.2017, 16:48 »
Ceny na Prestona naprawdę są okazyjne. Natomiast z dostępnością zamówionego towaru już tak fajnie nie jest. Ja miałem dostać przesyłkę wczoraj i zapewniono mnie że wszystko jest. Dzisiaj dostałem tel że paru rzeczy brak i towar jest dopiero pakowany - kiedy wyślą Pan R. nie był w stanie określić.