tu jest waga strasznie ciężka http://wedkarskikrakow.pl/robinson-kinetik-match-420m-8-20g/
Nie jestem przekonany do kupna przez internet
A wziął kolega pod uwagę wędke Tubertini Xenia Match Light? Ja sam kupiłem (inny forumowicz też jej używa) i jak na tą chwile jestem mega zadowolony (choć jeszcze nią nie łowiłem). W sport-fishing.pl po rabacie wychodzi 204 zł Jest dobrze wykonana i b. lekka
Cytat: FilipJann w 02.01.2016, 17:06A wziął kolega pod uwagę wędke Tubertini Xenia Match Light? Ja sam kupiłem (inny forumowicz też jej używa) i jak na tą chwile jestem mega zadowolony (choć jeszcze nią nie łowiłem). W sport-fishing.pl po rabacie wychodzi 204 zł Jest dobrze wykonana i b. lekka Jaki masz kręciołek do tej wędki dałbyś radę wrzucić zdjęcie gdzie znajduje się środek ciężkości z założonym kołowrotkiem? Dzięki, pozdrawiam
Cytat: _luwro w 07.01.2016, 23:53Cytat: FilipJann w 02.01.2016, 17:06A wziął kolega pod uwagę wędke Tubertini Xenia Match Light? Ja sam kupiłem (inny forumowicz też jej używa) i jak na tą chwile jestem mega zadowolony (choć jeszcze nią nie łowiłem). W sport-fishing.pl po rabacie wychodzi 204 zł Jest dobrze wykonana i b. lekka Jaki masz kręciołek do tej wędki dałbyś radę wrzucić zdjęcie gdzie znajduje się środek ciężkości z założonym kołowrotkiem? Dzięki, pozdrawiamKołowrotka jeszcze nie mam (będzie to Drennan Red Range) ale jeśli chcesz, to mogę podpiąć do niej kołowrotek o podobnej wadze i zrobić zdjęcie wyważenia