Chciałbym podziękować Wam wszystkim za udział i obecność na forum, wkład w jego rozwój
Rok 2015 to spory wzrost forum, stale zwiększająca się ilość osób, coraz więcej tematów i mnóstwo istotnej i ciekawej treści. Myślę, że każdy z nas wiele się nauczył i skorzystał, i taka tendencja trwać będzie dalej. Stajemy się coraz bardziej zgraną i przyjacielską grupą, i mam nadzieję, że uda się nam taką atmosferę utrzymać.
Nie obyło się też bez wpadek i pewnych błędów (do których się przyznaję). Razem z Mateo pozwalaliśmy kilku osobom na zbyt dużo, pojawiały się tematy 'ostre', były osobiste wycieczki, ja się dawałem wciągać w niepotrzebne często dysputy... Jak się okazało ludzie stronią od tego typu rzeczy, nerwowa atmosfera zaś jest bardzo toksyczna. Dlatego taka lekcja sprawiła, że wiemy już jak reagować. Kultura dyskusji i poszanowanie dla innych muszą być mocną stroną tego forum i jego znakiem rozpoznawczym. Nie musimy myśleć tak samo, ważne aby umieć dyskutować na poziomie. Byłoby idealnie, gdyby z forum mogło korzystać jeszcze więcej osób, aby nie bały się one zadawać pytań, nawet takich podstawowych, i dostawały rzetelne i satysfakcjonujące odpowiedzi.
Samo forum to nie tylko wymiana informacji, szukanie wiadomości na temat sprzętu, technik łowienia - dla wielu z nas jest to miejsce gdzie możemy 'podyskutować' w koleżeński sposób, miło spędzić czas... Dlatego jeszcze raz dziękuję Wam za ta rodzinna wręcz atmosferę, i jestem pewien, że rok 2016 przyniesie jeszcze większy rozwój!
W związku z nadchodzącym rokiem 2016, chciał bym Wam życzyć wszelkiej pomyślności, zdrowia, zadowolenia, samospełnienia i szczęścia, we wszystkich aspektach życia, jak również wędkarskich sukcesów i wędkarskiej satysfakcji!