Cytat: skowron.krystian w 09.04.2016, 17:46MrProper mam pytanie odnośnie Twojego sprzętu Drennana. Mianowicie gdzie się zaopatrujesz? Jeśli na miejscu (w Holandii) podeślij namiar. Gratuluję zdobyczy PozdrawiamW HolandiiNie wszystko ma od ręki- trzeba czekać, ale jest Podejrzewam że i na zamówienie się zgodzi jeśli nie ma w swojej oferciehttp://www.tightthelines.nl/index.php?lang=nl&action=home
MrProper mam pytanie odnośnie Twojego sprzętu Drennana. Mianowicie gdzie się zaopatrujesz? Jeśli na miejscu (w Holandii) podeślij namiar. Gratuluję zdobyczy Pozdrawiam
Pierwsza ryba w tym roku; jak wspominałam, boję się trzymać rybkę bezpośrednio w dłoniach jeszcze, gdyż mogłaby się wyśliznąć i upaść.Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Cytat: corkaszatana w 09.04.2016, 19:17 Pierwsza ryba w tym roku; jak wspominałam, boję się trzymać rybkę bezpośrednio w dłoniach jeszcze, gdyż mogłaby się wyśliznąć i upaść.Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu TapatalkaNormalnie wygląda jakbyś go z torebki wyjęła .Gratki za połów, ja jeszcze karpiszona w tym roku nie wyjąłem.
I weź tu ją na ryby Ja same leszcze ciągnąłem a ta mi z karpiem na koniec wyskoczyła
Cytat: Opos w 09.04.2016, 19:51I weź tu ją na ryby Ja same leszcze ciągnąłem a ta mi z karpiem na koniec wyskoczyłaWiesz jak jest, karp rodzaj męski to ciągnie do kobity