Gratuluję wyników Panowie!

Jest dobrze!

Ja teraz mam straszny natłok obowiązków i pracy, ale wczoraj nie mogłem juz odpuścić. Jak zobaczyłem, że Tamiza lekko 'ciągnie', a Daniel był noc wcześniej i miał brzanę, nie mogłem odpuścić. Po pracy od razu nad wodę - czyli byłem tam po 20 tej.
Nęcenie miksem ziaren, pelletów i konopi, szybkie zmontowanie zestawó. Woda nie ciągnęła już, ale była ciut szybsza... Pierwszy zestaw w wodzie nie był nawet dwóch minut, a tu odjazd! I się zaczęło...
Nie zdążyłem się nawet przebrać

Łowiłem cztery godziny niecałe - a wynik? 6 brzan - w tym dwie 78 i 80 cm, bardzo ciężkie - w granicach 5-6 kilogramów. Niestety waga Koruma pokazuje mi błąd 2404 i tyle było z ważenia. Doszły jeszcze cztery brzany 75, dwie 73 i jedna pod 70, ale chudzinka. Wszystko na... pellet pikantna kiełbasa 12 mm! Zmiana z pelletu Green Ghost 14 mm na pikantną i zaraz branie. Wpadł jeszcze jeden leszczyk, ale te w ogóle coś nie brały. Brzany rządziły

Ogólnie mogę powiedzieć, że cel jakim było opanowanie Tamizy uważam za osiągnięty. Nie wiem co by było, gdybym został do rana...