Brawo Panowie Piękne Ryby

Wiedziałem, że jest tu zbyt cicho i nie ma opcji, że nie jesteście na rybach

Boruta zacna ryba. Hol takiego tłuściocha to musiała być przyjemność.
Opos

Gratuluję życiówki!!!
Sojer, to chyba jakieś wyrobisko, w którym łowiłeś? Brzeg jak na mojej ulubionej żwirowni.
Andrzej, tak grubo to ja chyba nie zanęcę. Gratuluje wyniku. Mimo wszystko...
Ogrmater BAAARDZO ciekawa informacja!!! A chciałem przed zawodami przypudrować Lavą 1 litr białóych w kolorze czerwonym. Uratowałeś mnie przed wielkim zdziwieniem nastepnego dnia rano.
Semit. Pogoda nie dopisywała, ryby za to bardzo. Zazdroszczę.
Staś za grubo łowiłeś. Trzeba było bomba zabrać...

\
Cholera jestem w połowie, a sam nad woda od tygodni nie byłem....
Splot. Byłeś nad wodą!!!
Tench_fan. Twoja pierwsza ralacja, kiedy mnie tymi ślicznymi fotkami z pomostu nie drażnisz. Widać każdy może mieć słabszy dzień

Jacek. Nie przejmuj się. U mnie jest ich 8. Okrążają jezioro co 8 minut 37 sekund. Baki z reguły mają pełne....
Mariospin, kocus22, Jędrula, e-MarioBros. Super meeting na rybkach... Zazdroszczę następnych kilku dni łowienia... (e-mario, alarm odwołany)...
Filip!!! Karpi karpiówką się nie łapie... Feeder, tyczka, matchówka... do karpiówki to świnie trzeba zaciąć, żeby hol sprawiał dużo radości

Marcopolo. Gratuluję nabytku. Oby służyły wiecznie.
fEeDeReK (pisownia poprawna)

Jakie kolwiek żyletki to ja ostatni raz widziałem w łazience. Ryb nie było... Woda jeszcze jest, ale to nie to samo.
Lester. Co mogę powiedzieć... Biorąc pod uwagę moje jedyne/aż 3 leszcze w tym sezonie... po prostu Cię nie lubię. Nie żeby coś... Ale to nic osobistego!
MG. W końcu nad wodą!!! Zaczynam rozumieć, co przezywałeś przez te tygodnie bez wody... Lecz się i wracaj do formy.
Sebastian. Na koniec mnie zmiażdzyłeś tymi zdjęciami!!!
Ale oczywiście to nie koniec.
Więcej Was musiało nad wodę pojechać.....

Drako. Piękny wynik! Lepiej niż Lucjan na zawodach

Jędrek..... A idź pan z tymi leszczami... Zazdroszczę

Nie odświeżam wątku niech się dziej co chce. Gratulacje!!! (Takie przez zaciśnięte zęby..) Ale ja jeszcze zobaczę wodę i się odkuję