Gratulacje Dla tych co byli nad wodą Ja niestety trochę chory , ale na zdrowie kupiłem pięć Drennan Insert Crystal
Dziś od 14:00 do 18:00 łowisko Motława. Rano odlałem prawie 30 gumek i trzeba było przetestować...Wynik lepszy niż ostatnio, bo 3 ryby na brzegu, szkoda że niewymiarowe, więc nie było co fotografować.Ale też już wiem jakie gumy robić na Motławę przy Sołdku...
Cytat: Mardead w 13.11.2016, 19:29Dziś od 14:00 do 18:00 łowisko Motława. Rano odlałem prawie 30 gumek i trzeba było przetestować...Wynik lepszy niż ostatnio, bo 3 ryby na brzegu, szkoda że niewymiarowe, więc nie było co fotografować.Ale też już wiem jakie gumy robić na Motławę przy Sołdku... Że też Ci się chce Podziwiam.Kurna, gdy sobie przypominam, że kiedyś robiłem obrotówki, to raczej nie dziwię się Tobie, ale ponarzekać na innych zawsze można
Choć mam zakazane to dziś się pochwalę .drużynowe zwycięstwo do którego w małym stopniu również w całym cyklu troszkę sie przyczyniłem,startowałem w drużynie Barbusa w tych rozgrywkach.Tu ja z pucharek drużynowym