Przepraszam,że od dupy strony,ale nie wiedziałem czy wejdą mi zdjęcia To moja relacja z dzisiejszego wypadu nad rzekę.Kilerem były białe,które zamarynowałem w kurkumie i curry.wpadło 9 brzanek,4 klenie i dwa pstragi.Nie było łatwo namierzyc rybki,ale nos mi podpowiedział gdzie będąPozdrawiam
Cytat: maniek w 11.12.2016, 18:58Przepraszam,że od dupy strony,ale nie wiedziałem czy wejdą mi zdjęcia To moja relacja z dzisiejszego wypadu nad rzekę.Kilerem były białe,które zamarynowałem w kurkumie i curry.wpadło 9 brzanek,4 klenie i dwa pstragi.Nie było łatwo namierzyc rybki,ale nos mi podpowiedział gdzie będąPozdrawiam Gratuluję!Maniek zdradzisz jak zakładasz białe na włos?Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka
Cytat: shmuggler w 11.12.2016, 19:21Cytat: maniek w 11.12.2016, 18:58Przepraszam,że od dupy strony,ale nie wiedziałem czy wejdą mi zdjęcia To moja relacja z dzisiejszego wypadu nad rzekę.Kilerem były białe,które zamarynowałem w kurkumie i curry.wpadło 9 brzanek,4 klenie i dwa pstragi.Nie było łatwo namierzyc rybki,ale nos mi podpowiedział gdzie będąPozdrawiam Gratuluję!Maniek zdradzisz jak zakładasz białe na włos?Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu TapatalkaJasne,że tak.Używam push -stpów z drennana są mocne i mają ostrą końcówkę i łatwo przebijają białe.Wiążąc push-stopa robie większą pentelkę,gdyż supełek bliski push-stopa niszczy robaki,a tak z większa pentelką mogę zrobić ładny kokonek