Browning Feeder Polska ,fajna reklama i czapeczka
stas1
Nie obraź się bo nie w tym rzecz ale:
Nie przesadzajmy z tymi "reklamami"
Co z tego nawet, jeśli ktoś w ten sposób chce się zareklamować?
Czy zmusza Cię żebyś kupił produkt?
To Twoja decyzja więc korzyści są dwie - Ty widzisz nowy produkt a ktoś się zareklamuje nie widzę problemu.
Równie dobrze można mieć pretensje do Piotra Lorenca, że na jego filmach widać Trabucco,do Tomasza Horemskiego, że na jego filmach widać produkty, które sprzedaje ale na końcu tego wszystkiego i tak jest klient, który ma wpływ na to co kupi.Równie dobrze możemy mieć pretensje, że na targach wędkarskich ludzie stoją w ciuchach firm, których produkty sprzedają. Reklama dźwignią handlu lepiej mieć zawrót głowy od nadmiaru niż strugać kija z leszczyny jak jeszcze "niedawno". Ja tam wolę zdjęcia,filmy nawet reklamowe, gdzie widzę jakieś rozwiązania a i tak czasem pojawia się jakaś nowość a nie kupuje tej firmy z filmu/zdjęcia a innej bo to moja decyzja. Czy "koszyk" do metody kupujesz tylko tej firmy która to rozpoczęła/wymyśliła czy wybierasz ten, który Tobie odpowiada? Czy nie lepiej aby na takim youtube była masa różnych testów nawet reklamowych , gdzie będę widział akcje np.feedera czy lepiej "ryć" internet by znaleźć szczątkową informację bo akurat ta firma w naszym kraju popularna nie jest?...Takie jest moje zdanie.
Pozdrawiam stas1 i całe forum