Pozwolę sobie tutaj odpowiedzieć na pytanie jakie zadał Tomek81 w temacie o Garbolino Maxim, by nie zaśmiecać tam wątku.
" Chub ile masz lat
? "
No więc wyobraź sobie, że lat mam wystarczająco żeby dojść w ostatnim czasie do wniosków(na co dzień w pracy ,czytając forum) jacy ludzie zrobili się wygodni i np. coraz bardziej uzależniają się od innych robiąc tym samym z siebie "umysłowych inwalidów"...
Bo jak wytłumaczyć fakt, że nie potrafi jeden użytkownik z drugim sobie znaleźć w internecie w 2017 roku co oznacza jakieś słowo czy doczytać regulaminu jakiegoś sklepu ? Znaleźć forum, zarejestrować się, poszukać wędkę potrafi a tego drugiego już nie ? Oczywiście najlepiej wybrać drogę na skróty po co się wysilać przecież na forum zawsze ktoś odpisze i mamy wszystko na tacy nawet największą pierdołę, którą bez problemu sami możemy sobie znaleźć nie znając żadnego języka wystarczy chcieć...Ale co tam lepiej uderzać w jakieś gimnazjalne tony typu ile masz lat ,popisuje się znajomością jakiegoś języka, o obywatelach Europy i inne tego typu teksty ..Jak czytam takie coś to ja jestem zażenowany.... Bo każde fora to super kopalnia wiedzy ale nie wymagajmy, by robiły nam śniadania...
W pracy też ludzie do mnie dzwonią z pytaniem za co jest faktura a jak BYK jest napisane ale po co doczytać lepiej zadzwonić mamy od ręki odpowiedź...
To tyle ode mnie ..