Fizycze. Na psychiczne dostaniesz tabletkę Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
Obie telewizje dostosowują rzeczywistość do własnych potrzeb. Problemem dla rodaków jest to, że jedna z nich, to telewizja publiczna utrzymywana z podatków WSZYSTKICH obywateli. Bliżej nam więc do włoskich mediów Berlusconiego, aniżeli do Stanów Zjednoczonych, gdzie naprawdę istnieje pluralizm mediów i nikt się nie spina z tego powodu, że np. FOX News każdą gafę Trumpa przedstawia jako spisek demokratów , czy też do brytyjskiego BBC. Zauważcie, że jeszcze do czasów G. Busha obowiązywała w Stanach ustawa, która z góry narzucała na media pluralizm m.in. poprzez zaprezentowanie określonego stanowiska przez "obie strony konfliktu" Ja to widzę tak. TVN stosuje propagandę podobną do tej, którą stosował Biały Dom za czasów prezydenta Woodrowa Wilsona w celu pozyskania Amerykanów (nastawionych antywojennie) do idei udziału stanów w I wojnie światowej. Prezydent najpierw deklarował pacyfizm, a po zwycięstwie wyborczym polecił zalanie mediów informacjami o np. o odrywaniu rączek niemowlętom itp., czym doprowadził Amerykę do histerii wojennej. Jednak robili to naprawdę umiejętnie Natomiast TVP obecnie stosuje propagandę rodem z Koreańskiej Republiki Ludowo-Demokratycznej. Zero zrozumienia dla osób z IQ trochę wyższym niż "nisko-przeciętne". Osobiście nie mam z tym jakiegoś większego problemu, bo mogę sobie przełączyć kanał w telewizorze, będąc panem i władcą pilota, choć delikatnie mnie irytuje, że ta marna propaganda jest utrzymywana również i z moich podatków. Z drugiej strony to jest Polska, tu wiele innych rzeczy bardziej irytuje Edit. Nie zauważyłem wpisu Katmaya. Dobra kończę hehe
Albo colę zero
Który mi w drapieżniku wykupił pellet Coppensa 2 mm?