Tutaj była wzmianka o tym pellecie:http://splawikigrunt.pl/forum/index.php?topic=292.msg22195#msg22195Ja myślę, że produkt wart jest przetestowania. Ja stosowałem zanętę Special G. Ten pellet też będę próbował w tym sezonie
Jak i zanęty tak pellet Special-G są naprawdę BARDZO DOBRE . Polecam
Tzm. ze zanęta i pellet G nadaje się bardziej na komercję niż wody pzw ??
A to dopiero zagadka na razie nie mam pomysłu na nią , bo ją nawet na oczy nie widziałem A po ro coś nowego wypróbować niż tylko Sonu czy DB . Jeszcze zastanawiam się nad zanętą i pelletami Ringers . Korci mnie żeby zamówić jedno i drugie.
Cytat: Martinus w 21.01.2016, 11:20A to dopiero zagadka na razie nie mam pomysłu na nią , bo ją nawet na oczy nie widziałem A po ro coś nowego wypróbować niż tylko Sonu czy DB . Jeszcze zastanawiam się nad zanętą i pelletami Ringers . Korci mnie żeby zamówić jedno i drugie.Dziś z Raju Wędkarskiego zamówiłem zanętę Ringersa ale pelletu nie choć korci mnie aby zobaczyć jak działa bo podobno mega. Zobaczymy jak to wszystko działa i wygląda.
Cytat: Lug (Darek Jagodziński) w 21.01.2016, 11:49Cytat: Martinus w 21.01.2016, 11:20A to dopiero zagadka na razie nie mam pomysłu na nią , bo ją nawet na oczy nie widziałem A po ro coś nowego wypróbować niż tylko Sonu czy DB . Jeszcze zastanawiam się nad zanętą i pelletami Ringers . Korci mnie żeby zamówić jedno i drugie.Dziś z Raju Wędkarskiego zamówiłem zanętę Ringersa ale pelletu nie choć korci mnie aby zobaczyć jak działa bo podobno mega. Zobaczymy jak to wszystko działa i wygląda.Jaką zanętę zamówiłeś ? I ja również dzisiaj rozmawiałem tel. z właścicielem i czekam na odzew, właśnie na temat pelletu.
Do methody będziesz używał tą zanętę ?? Dokładnie o ten pellet micro chodzi Kurcze temat zszedł z Bait-Techa na Ringersa zaraz Mateo się przyczepi