No to kilka słów o foteliku Cuzo
Wygląd ogólny

Tak blokowane są nogi - za pomocą śruby (przednie i tylnie)

Przednie regulowane nogi są długie - co oznacza, że można montować krzesło nawet na dużych spadach

Fotel posiada cztery mocowania ramion, można je wydłużć według potrzeb, w komplecie jest rurka zakończona gwintem, do której można montować różne rzeczy - widełki, podpórki, alarm, stoliki...

Dzięki regulowanym ramionom możemy montować wszelkie akcesoria. Tutaj może ponieść nas fantazja. To zaledwie połowa moich możliwości - ale mam zamontowane dwa ramiona z podpórkami do wędek, dwa stoliki, jednego kelnera z Drennana z pudełkami, uchwyt parasola. Mógłbym jeszcze więcej!

Co ciekawe - możemy zamiast rurki z gwintem zamontować podpórkę, można ją wkręcić w ziemię uzyskują jeszcze większą stabilizację. Cuda wianki można wyczyniać!

Korzystając ze zwykłego wyposażenia, możemy zamontować sobie wędkę w ten sposób

Krzesło po spakowaniu

Najważniejsze, że fotel jest totalnie stabilny, bardziej niż mój kosz - o dziwo ktoś mógłby pomyśleć, że wszystko będzie latać, tutaj jednak jest git majonez. Sam nie wiem
jak to oisiągnięto

Ogólnie rewelacja. Regulowane oparcie i możliwości jakie dają ramiona sprawiają, że Korumy i Prestony się chowają, tutaj można robić stację większą niż Gwiazda Śmierci Lorda Vadera

Cuzo -