Czyli w następnym filmie Luka w roli głównej krzesło Cuzo? A wracając do opisu Luka to podzielam jego entuzjazm. Krzesło wygląda fajnie, a możliwość rozbudowy jest imponująca. Co do stabilności to wynika z szeroko rozstawionych przednich nóg i prawdopodobnie gdyby tylne miały podobną budowę to stabilność mogła by być jeszcze lepsza, ale i tak jest dobrze. Jeśli chodzi o uwagi Stasia to mam odmienne zdanie choć nigdy nie siedziałem na Korumie. Tego typu krzesła są raczej przeznaczone dla aktywnych wędkarzy i kanapowe wygody po prostu są nie potrzebne a w pewnych okolicznościach nawet przeszkadzające. Ja łowiąc na swoim F5R, który ma identyczne siedzenie często siedzę na samym kraju zwłaszcza jak rybki biorą i muszę szybko reagować. A co do ustawienia fotela na dużym spadku to raczej nie znajdziemy takiego, który by sobie z tym poradził. Jeszcze jedna uwaga, która dotyczy punktów mocowania osprzętu. Wreszcie pomyśleli i dali 2 śruby blokujące osprzęt bo jedna po prostu nie dawała rady i dali blokadę nóg co czasem może się przydać.