Cytat: Ostap w 28.03.2016, 22:25Ja też jaja sobie robię bo lubię żarty i lubię ludzi którzy żartują bo nie jest tak nudno. Czy jest to początek produkcji aby coś zmieniać? Chyba już za późno skoro można go kupić w lepszych sklepach no i na naszym kochanym alledrogo.Dla mnie problem już dawno wygasł , fotel idzie do wymiany na prawidłowy i tyle w temacie . Dobrze że chociaż co nie którzy lubią po żartować
Ja też jaja sobie robię bo lubię żarty i lubię ludzi którzy żartują bo nie jest tak nudno. Czy jest to początek produkcji aby coś zmieniać? Chyba już za późno skoro można go kupić w lepszych sklepach no i na naszym kochanym alledrogo.
Fotel kupiony w drapieżniku. Jutro odsyłam. Dobrze że jest taka możliwość i będę stratny tylko na wysyłce. Szczerze, niesmak pozostanie - prezent miał być świąteczny a tu wtopa..
Nie bedę adwokatem bo to co widzę łapie się tylko do wymiany lub poprawki. Czekam na wypowiedź producenta i proszę o powsciągliwość.Jednak ciągle myślę jak to jest u mnie.Czy to że rozstawiałem się na spadku i przednie miałem wyciągnięte mogło zniwelować te krzywizny?
Cytat: _luwro w 28.03.2016, 22:26Fotel kupiony w drapieżniku. Jutro odsyłam. Dobrze że jest taka możliwość i będę stratny tylko na wysyłce. Szczerze, niesmak pozostanie - prezent miał być świąteczny a tu wtopa..Kurcze że też w drapieżniku tego nie zauważyli ?? Prześlą nowy, piękny i będzie ok
Cytat: MarioG w 28.03.2016, 22:31Nie bedę adwokatem bo to co widzę łapie się tylko do wymiany lub poprawki. Czekam na wypowiedź producenta i proszę o powsciągliwość.Jednak ciągle myślę jak to jest u mnie.Czy to że rozstawiałem się na spadku i przednie miałem wyciągnięte mogło zniwelować te krzywizny?Pewnie nie chce Ci się iść do piwnicy?Przepraszam do garażu
Cytat: Martinus w 28.03.2016, 22:33Cytat: _luwro w 28.03.2016, 22:26Fotel kupiony w drapieżniku. Jutro odsyłam. Dobrze że jest taka możliwość i będę stratny tylko na wysyłce. Szczerze, niesmak pozostanie - prezent miał być świąteczny a tu wtopa..Kurcze że też w drapieżniku tego nie zauważyli ?? Prześlą nowy, piękny i będzie ok Nie chce nowego - to miał być prezent dla szwagra a okazał się niewypałem.
Cytat: Ostap w 28.03.2016, 22:34Cytat: MarioG w 28.03.2016, 22:31Nie bedę adwokatem bo to co widzę łapie się tylko do wymiany lub poprawki. Czekam na wypowiedź producenta i proszę o powsciągliwość.Jednak ciągle myślę jak to jest u mnie.Czy to że rozstawiałem się na spadku i przednie miałem wyciągnięte mogło zniwelować te krzywizny?Pewnie nie chce Ci się iść do piwnicy?Przepraszam do garażuFotel mam zapakowany i schowany pod częścią gratów. 100 metrów od domu. A obecnie dodatkowo leżę juź Ale jutro musze znalezć choć kilkanaście minut by to sprawdzić i się przekonać.
Cytat: _luwro w 28.03.2016, 22:36Cytat: Martinus w 28.03.2016, 22:33Cytat: _luwro w 28.03.2016, 22:26Fotel kupiony w drapieżniku. Jutro odsyłam. Dobrze że jest taka możliwość i będę stratny tylko na wysyłce. Szczerze, niesmak pozostanie - prezent miał być świąteczny a tu wtopa..Kurcze że też w drapieżniku tego nie zauważyli ?? Prześlą nowy, piękny i będzie ok Nie chce nowego - to miał być prezent dla szwagra a okazał się niewypałem.Prześlij go mi a drapieżnik odda Ci kasę Będę go używał do siedzenia przy grillu Aż tak bardzo się zraziłeś ?? Daj szansę , a na pewno będziesz zadowolony
Cytat: Martinus w 28.03.2016, 22:39Cytat: _luwro w 28.03.2016, 22:36Cytat: Martinus w 28.03.2016, 22:33Cytat: _luwro w 28.03.2016, 22:26Fotel kupiony w drapieżniku. Jutro odsyłam. Dobrze że jest taka możliwość i będę stratny tylko na wysyłce. Szczerze, niesmak pozostanie - prezent miał być świąteczny a tu wtopa..Kurcze że też w drapieżniku tego nie zauważyli ?? Prześlą nowy, piękny i będzie ok Nie chce nowego - to miał być prezent dla szwagra a okazał się niewypałem.Prześlij go mi a drapieżnik odda Ci kasę Będę go używał do siedzenia przy grillu Aż tak bardzo się zraziłeś ?? Daj szansę , a na pewno będziesz zadowolony Tylko żeby przy tym grilu nie złożył się do środka od ilości %
Cytat: Ostap w 28.03.2016, 22:43Cytat: Martinus w 28.03.2016, 22:39Cytat: _luwro w 28.03.2016, 22:36Cytat: Martinus w 28.03.2016, 22:33Cytat: _luwro w 28.03.2016, 22:26Fotel kupiony w drapieżniku. Jutro odsyłam. Dobrze że jest taka możliwość i będę stratny tylko na wysyłce. Szczerze, niesmak pozostanie - prezent miał być świąteczny a tu wtopa..Kurcze że też w drapieżniku tego nie zauważyli ?? Prześlą nowy, piękny i będzie ok Nie chce nowego - to miał być prezent dla szwagra a okazał się niewypałem.Prześlij go mi a drapieżnik odda Ci kasę Będę go używał do siedzenia przy grillu Aż tak bardzo się zraziłeś ?? Daj szansę , a na pewno będziesz zadowolony Tylko żeby przy tym grilu nie złożył się do środka od ilości % Oj to bym się wtedy obraził na Cuzo i była by reklamacja i zwrot pieniążków
Cytat: Martinus w 28.03.2016, 22:29Cytat: Ostap w 28.03.2016, 22:25Ja też jaja sobie robię bo lubię żarty i lubię ludzi którzy żartują bo nie jest tak nudno. Czy jest to początek produkcji aby coś zmieniać? Chyba już za późno skoro można go kupić w lepszych sklepach no i na naszym kochanym alledrogo.Dla mnie problem już dawno wygasł , fotel idzie do wymiany na prawidłowy i tyle w temacie . Dobrze że chociaż co nie którzy lubią po żartować "Bo żartować, to trzeba umić"
Cytat: FilipJann w 28.03.2016, 22:31Cytat: Martinus w 28.03.2016, 22:29Cytat: Ostap w 28.03.2016, 22:25Ja też jaja sobie robię bo lubię żarty i lubię ludzi którzy żartują bo nie jest tak nudno. Czy jest to początek produkcji aby coś zmieniać? Chyba już za późno skoro można go kupić w lepszych sklepach no i na naszym kochanym alledrogo.Dla mnie problem już dawno wygasł , fotel idzie do wymiany na prawidłowy i tyle w temacie . Dobrze że chociaż co nie którzy lubią po żartować "Bo żartować, to trzeba umić" Umić albo nie umić o to jest pytanie Fiffi jeszcze po jednym i idziemy spać Czuję panowie po waszym oddechu że wszystko jest ok . I nikt tu na nikogo nie jest obrażony . A Cuzo niech nadal robi swoją genialną robotę