Pozwoliłem sobie wykorzystać zdjęcie Sławka, na którym zaznaczyłem tą małą zależność. A mianowicie czy siedzimy na fotelu czy nie jak widzicie rurka nie "położył" się w korycie nogi. Dlatego fotel nie jest całkowicie rozłożony. Z wiekiem fotel będzie się rozkładał/"rozciągał" do końca - wiem że to śmiesznie brzmi.
Sławku mam do ciebie prośbę. Czy mógłby ci ktoś zrobić zdjęcie, kiedy to ty będziesz na nim siedział. A po tym jak usiądziesz złap proszę tylnie nogi i pociągnij do siebie. To rozciągnie fotel. Z góry dziękuje.
Model który otrzymał Luwro to moje zaniedbanie. Proszę o kontakt na biuro@elektrostatyk.com
Poprosiłem chłopaków z drapieżnika (ponieważ to oni dostali ich najwięcej w kraju) aby przed wysyłką sprawdzili każdy fotel.
Jak to mówią źle nie robią tylko ci którzy nic nie robią, więc mam nadzieje że to nie nadwyręży waszego zaufania do "medalików". Jeszcze raz przepraszam i proszę o kontakt osoby które maja choć cień wątpliwości. Kontakt tel 343246095 proszę pytać o Konrada i cierpliwie czekać ponieważ my wszyscy jesteśmy na produkcji.
Zdrówko
Konrad Ledwoń
Mam problem z dodaniem zdjęcia