Cytat: s7 w 22.05.2016, 18:15 macie oboje ode mnie po Ciekawe któremu słownik zmienił płeć?
macie oboje ode mnie po
Zauważyłem, że gdy tylko same dolniki są oparte na fajce to nawet podczas zwijania drugiej wędki ta pierwsza trzęsie się jak galareta. Podczas łowienia dużo wstaję z fotela i wtedy to już jest ogień. Miałem robić sobie ramię do federa lecz nie ma to zupełnie sensu. Fotel dobrze ustawiony i dociążony (112kg) Fakt, że fotel jest mega wygodny. Nawet na nocce jakiegoś komara przytuliłem i było ok. Dziś 2u dniowa zasiadka, zaraz ruszamy. Dobry zakup. Tyle mogę napisać tym którzy jeszcze się zastanawiają. Fajny patent z tą półką boczną w tych kwadratach, tylko powiedz mi jak ją chowasz? W krzesło chyba się nie zmieści?
Pozwoliłem sobie zrobić zdjęcia mojej półki. Blat to element metalowego biurka. Rurki, na których opiera się blat, to pozostałość po samochodowym bagażniku dachowym (grubościenne rury z niezwykle twardego "duralu"). Do półki na stałe jest przymocowana tylko jedna rura (ta przednia). Wiadomo, trzeba to wszystko jakoś dowieźć na łowisko. Wrzucam całość do samochodu i tyle. Przecież nie będę tego majdanu nosił w "reklamówce"
Tak, nudzi mi się i dlatego poleciałem po płci obojga. Jak sam czasem mam napisać coś z tableta to przeżywam niesamowite katusze. A do do tej półki w elektrostatyku to mam pytanie o zachowanie się fotela pod obciążeniem półki. Nie leci na bok?Może dałoby radę zrobić pięterko do tak niskiego ustawienia.