Wiesz Sylwek. Twoje rady co do podejścia do złowionych ryb są prawidłowe i niezmiernie słuszne. Ale wszelkie anse co do etyki wędkarskiej Mateusza jednak wg. mnie niestosowne. Mnie tu o stronniczość raczej posadzac nie masz powodu. Bo ostatnimi czasy z Adminami moje stosunki były różne i różne spojrzenie na "Świntą Prowdę" . Ale bądźmy jednak obiektywni i rzeczowi. My obaj czasem ryby zabieramy. A Mateusz raczej wcale. Więc ma w temacie prawo mieć swoje zdanie. I wątpię by jako wytrawny wędkarz wyrządzał jakieś szkody.
Witam, nie chciałem nikogo obrazić, może to głupio napisałem, do Mateusza nic nie mam, mogę go jedynie teraz przeprosić

wiem, że nie wyrządziłby rybom żadnej szkody, że obchodzi się z nimi w należyty sposób - to jest jego pasja. Nie mam i nigdy nie miałem nic do Mateo, nie wiem czy każdy to odebrał tak jak Ty Arek teraz, po prostu Mateo prosił mnie o wyrażenie opinii. Jestem człowiekiem szczerym, po co mam ściemniać, może głupio to napisałem, ale napisałem to co czuję, to co myślę. Napisałem to tak jak ja to rozumiem.
Ale chciałbym przeprosić wszystkich a w szczególności Mateo. Jesteśmy na tym portalu, by się wspólnie wspierać, wyrażać swoje opinie, dzielić swoimi doświadczenia a nie po to by się kłócić

Jeszcze raz przepraszam Mateusz

Pozdrawiam Sylwek, miłej niedzieli życzę, oczywiście nad wodą kto może