Ok, widzę, że się trochę zrobiło zamieszanie więc wrzucam jeszcze raz cennik razem z ilością sztuk, które pozostały z wczorajszego druku 
20 cm - 4 zł sztuka. (zostały 0)
10 cm - 75 gr sztuka. (zostały 2)
8 cm - 55 gr sztuka. (zostało 0)
6 cm - 30 gr sztuka. (zostało 17)
4 cm - 15 gr sztuka. (zostało 4)
Dwóch z was zadeklarowało chęć kupna naklejek na szybę, naklejanych od wewnątrz w rozmiarze 10 cm.
Jak już pisałem wyżej, naklejka taka będzie wydrukowana na folii bezbarwnej, którą trzeba będzie nakleić na szybę, a na nią nakleić odpowiednio wycięty krążek białej folii (dołączony oczywiście do naklejki, również samoprzylepny) tak, aby kolory nie były "wodniste".
Dostałem odpowiedź, że firma z reguły nie robi takich małych "rzutów" jak ten - 4 sztuki ale zrobi mi to. Nie ukrywam jednak, że jeśli ktoś chciałby takową zakupić jest to odpowiedni moment - po prostu czy drukuje się 100, czy 2 to roboty jest tyle samo. Nie namawiam jednak nikogo i nikogo nie chce naciągnąć na koszta

Cena naklejek "na szybę"
10 cm - 2 zł
20 cm - 6 zł
Zostało tylko kilka sztuk, które są dostępne od ręki.
Jeśli te się spodobają, lub ktoś się nie "załapał" nic nie stoi na przeszkodzie zrobić jeszcze jedno zamówienie, wszystko jest do dogadania

W tym miejscu, jeśli Panowie admini pozwolą, chciałbym dodać, że nie muszą to być naklejki z naszym logo, dam radę załatwić dowolne wzory, z pierwszeństwem dla SiG oczywiście