Na epidemie z trolem miałe 8 dużych ryb trzy udało mi sie wyjąć,nie licząć małych leszczyków Bartek na sensasie w 6 godzin miał około 23 ryb na hybrydę i mix epidemia zalany sokiem hybrydą. Niestety 10 spinekTo pokazuje skuteczność.Także nie taki diabeł straszny jak go chcecie namalować
"chcecie namalować" to Twoje słowa, więc może Ty jaśniej się wyrażaj

bardzo cenie Bartka i jego pomysły, dostałem od niego kulki buba, kupiłem trola i manie. Bardzo chciałem je potestować i tak tez zrobiłem . Pojechałem na łowne łowisko dwa razy ( nie podczas zawodów ) sądzę,że około 14 godzin razem w dwóch różnych frontach atmosferycznych. Na jednej wędce łowiłem na 10mm kulki róznych firm ( około 10-15 rodzai ) na drugiej trzy rodzaje kulek FB. Pierwszego dnia miałem jedno branie na manie ( cos naprawde musiało byc wielkiego ) urwałem zestaw. tego samego dnia na drugiej wędce ( z innymi kulkami, rzucałem nimi na przemian z dwóch wedek w miejsca te same na przemian ) miałem 16 karpi i 2 karasie. Drugiego dnia, robiłem ten sam test lecz zmieniłem zawartość koszyków ( przynety tak samo testowałem) niestety na FB nie miałem ani jednego brania, na drugiej wedce tylko 9 karpi i dwa puste brania. Wiem,że żaden ze mnie wirtuoz wędki , ale z braku czasu nie podejme się kolejnych testów. Stwierdzam to z przykrościa , bo podobały mi się te kulki i w dodatku z firmy od dobrego kolegi.
Staszku jak kiedys będziesz na Grębowie, to wypowiesz sie czy to dobre łowisko do testowania i wnioskowania , na marginesie 13 ryb wyholowanych na Grebowie to około 50 kg