wygląda to tak.. hmm nie wiem co o tym myśleć
Waży 225 g
Cytat: siwy-czl w 16.02.2016, 19:19Witam, kupiłem na allegro wędkę Mistrall tournament match 390 25g, a dostałem Mistrall thunderstrike match 390 25g, wygląda identycznie jak tournament ale ta nazwa jest inna. Czy mistrall zmienił nazwę, nie mam pojęcia jeżeli ktoś z Was się orientuję proszę o pomoc.Ostatnio też kupiłem tę wędkę, musiałem jednak czekać prawie dwa tygodnie bo sklep nie miał jej na stanie. Potem dostaję telefon że nie przyślą mi modelu Tournament tylko Thunderstrike ponieważ Mistrall miał kłopoty prawne z powodu nazwy wędki i musieli to zmienić. Jak przyszła paczka to faktycznie pokrowiec był oznaczony jako Thunderstrike jednak w środku był Tournament.Tak czy siak, myślę że to jest to samo co Tournament...tak przynajmniej mówiła mi miła Pani przez telefon.
Witam, kupiłem na allegro wędkę Mistrall tournament match 390 25g, a dostałem Mistrall thunderstrike match 390 25g, wygląda identycznie jak tournament ale ta nazwa jest inna. Czy mistrall zmienił nazwę, nie mam pojęcia jeżeli ktoś z Was się orientuję proszę o pomoc.
Ciekawa sprawa.Pewnie chodzi o Daiwe Tournament.