Witam, mam chwilę czasu, więc zaprezentuje swoje piórniki, drabinki, jak go zwali tak go zwali. Zrobię to na swój sposób - opiszę mniej więcej i przedstawię zdjęcia rzeczy, które posiadam, bo takie zdjęcia wśród naszych użytkowników inaczej się ogląda niż zdjęcia katalogowe.
Dwa pudełka na przypony, firmy Radical. W nim przypony karpiowe z plecionki i z plecionką w otulinie.

BOX ze sztywnymi przyponami karpiowymi, na fluocarbonie, wszelakiego rodzaj przypony łamane.

Tak to pudełko się prezentuje po otworzeniu, na środku znajduje się listwa na której mam przywiązane przypony leadcore.

Pudełko FOX, najnowszy nabytek, będę wiązał przypony dłuższe, na metodę zig rig, tylko czekam na dostawę sztucznych robaczków.

Piórnik na przypony do metody.

Po otwarciu, w środkowej części piórnika, przypony do metody na plecionce, zaś na samym dole przypony z gumką na fluocarbonie - ciut dłuższe.

Piórnik Jaxon, na dłuższe przypony, ten piórnik przeważnie używam jak jeżdżę łowiąc na spławik.

Tak prezentuje się po otwarciu. Różnej grubości i długości żyłki oraz różnej grubości haczyki, pod pinkę, kukurydzę oraz groch.

Tutaj mam drabinki do przyponów, jak jadę łowić z gruntu na rzeki. Pokrowiec sobie uszyłem ze skóry, żeby nie niszczyła się żyłka jak i z tyłu przypon na plecionce.

Po otwarciu.

Jeszcze taki Browling.

Po otwarciu z daleka.

A tak z bliska krótkie przypony do kulek POP - UP.

No i ostatnie, zwykłe drabinki wiążę kilka przyponów z większymi hakami, jeżeli wybieram się łowiąc węgorze i miętusy, które w tamtym roku zaniedbałem, nie byłem ani raz na połowie tych ryb. Bo cały sezon i w większości uczyłem się i poświęciłem wędkowaniu na tak zwaną metodę

Sporo tego jak u mnie, ale nie skupiam się na jednym stylu wędkowania, gdzie mam ochotę tam jadę wędkuję, więc dlatego, muszę mieć kilka pudełek, portfeli na przypony a w danej chwili jak jadę na ryby, biorę potrzebne mi pudełko z przyponami i wędkuję

Pozdrawiam serdecznie