Mam pytanie do użytkowników krzesła. Czy ktoś z Was transportuje je na łowisko jako plecak?I czy da się do niego np.: doczepić plecak, tak jak w korum?
Cytat: Ostap w 16.06.2017, 09:04Dziś pogadam z Elvisem i jeśli zrobi mi zaciski to przerobię cuzo na d36. Chyba będę pierwszy I powiem, że im dłużej używam cuzo, tym bardziej mi nie pasuje A na co Ci 36?Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Dziś pogadam z Elvisem i jeśli zrobi mi zaciski to przerobię cuzo na d36. Chyba będę pierwszy I powiem, że im dłużej używam cuzo, tym bardziej mi nie pasuje
Cytat: MarioG w 16.06.2017, 09:12Cytat: Ostap w 16.06.2017, 09:04Dziś pogadam z Elvisem i jeśli zrobi mi zaciski to przerobię cuzo na d36. Chyba będę pierwszy I powiem, że im dłużej używam cuzo, tym bardziej mi nie pasuje A na co Ci 36?Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu TapatalkaStabilność, której cuzo nigdy nie miało.
Już niedługo podnóżek trafi do sprzedaży. W doooooooobrej cenie.
Ale co tam ma być niestabilne? Cuzo stoi stabilnie na swoich nogach, podnóżek na swoich. I są połączone, co tylko dodaje stabilności całości
Fotka jest stojąca ale ja przecież siedziałem na tym. 93 kilo.
Cytat: MarioG w 31.07.2017, 21:47Fotka jest stojąca ale ja przecież siedziałem na tym. 93 kilo. Ja bez przednich nóg na gruncie, nawet tak niewielkiej wadze jak Twoja, bałbym się trochę. A napiszesz coś więcej? Kogo to produkcja i jakiś przedział cenowy?