Autor Wątek: (K) Wędka spławikowa match 390 cm  (Przeczytany 1715 razy)

Offline kmc23

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 13
  • Ulubione metody: feeder i spinning
(K) Wędka spławikowa match 390 cm
« dnia: 03.03.2016, 18:31 »
Witam. Jako że jest to mój pierwszym post na tym zacnych forum, chciałbym wszystkich serdecznie przywitać :).
Chciałbym, zaopatrzyć się w tanią spławikówkę, by móc w odskoczni od feedera pobawić się troszkę ze spławikiem.
Może ktoś z was ma na zbyciu taką wędkę. Parametry jakie mnie interesują to dł. 390 cw. 20-25 g i by była możliwie lekka. Upatrzyłem sobie kij Kongera- Spirado i przyznam ze on by mi najbardziej odpowiadał. Kołowrotek jaki będzie z nim współpracował to Okuma Carbonite 2M. Cena ok. 120. Proszę o wpisy zainteresowane osoby. Pozdrawiam.
Konrad
Rano nie brały, potem przestały.

Offline kmc23

• Aktywny użytkownik
Odp: (K) Wędka spławikowa match 390 cm
« Odpowiedź #1 dnia: 22.03.2016, 19:30 »
Witam. Odkopuje temat, gdyż może ktoś z was ma jakaś wędkę na zbyciu. Spytam też przy okazji o ROBINSON STINGER MATCH 3,90 10-25 gr. Machał ktoś z was nią, bądź miał jakkolwiek do czynienia? Jest to nowość na 2016, kosztuje ok. 100 zł i waży 240 gr. Proszę o odpowiedz osoby zainteresowane. Pozdro.

Offline Marcin

• Ekspert
  • Reputacja: 119
  • Ulubione metody: waggler i feeder
Pozdrawiam
Marcin

Offline kmc23

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #3 dnia: 22.03.2016, 19:56 »
Witam. Jako że jest to mój pierwszym post na tym zacnych forum, chciałbym wszystkich serdecznie przywitać :).
Chciałbym, zaopatrzyć się w tanią spławikówkę, by móc w odskoczni od feedera pobawić się troszkę ze spławikiem.
Może ktoś z was ma na zbyciu taką wędkę. Parametry jakie mnie interesują to dł. 390 cw. 20-25 g i by była możliwie lekka. Upatrzyłem sobie kij Kongera- Spirado i przyznam ze on by mi najbardziej odpowiadał. Kołowrotek jaki będzie z nim współpracował to Okuma Carbonite 2M. Cena ok. 120 zł. Proszę o wpisy zainteresowane osoby. Pozdrawiam.
Konrad
http://splawikigrunt.pl/forum/index.php?topic=3888.0
Widełki cenowe, umieszczone na niższym pułapie ;)

Offline Marcin

• Ekspert
  • Reputacja: 119
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #4 dnia: 22.03.2016, 21:38 »
O kurde... z c.w. też totalnie nie trafiłem... co mi się wątek pomylił ??? Sorki za zamieszanie, mea culpa.
Pozdrawiam
Marcin