Przepraszam ale nie mam kontaktu z przedstawicielem z pn. Polski na targach zapytam i odpiszę. Jeśli mnie pamięć nie myli to w Gdańsku.
Cytat: Enzo w 01.12.2016, 22:28Przepraszam ale nie mam kontaktu z przedstawicielem z pn. Polski na targach zapytam i odpiszę. Jeśli mnie pamięć nie myli to w Gdańsku.Dziękuje Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka
Cytat: shmuggler w 01.12.2016, 22:42Cytat: Enzo w 01.12.2016, 22:28Przepraszam ale nie mam kontaktu z przedstawicielem z pn. Polski na targach zapytam i odpiszę. Jeśli mnie pamięć nie myli to w Gdańsku.Dziękuje Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu TapatalkaTylko w Gdańsku? Można prosić o konkretne namiary. 100 km po zanętę nie będę raczej się wybierał, ale przy okazji można by spróbować waszych mieszanek.
Filip już Ciebie widzę jak jedziesz na Targi
Enzo, liczę na Ciebie i Waszego Czecha Jak pojadę na targi, to te ziarna będę kilogramami wynosił. Poważnie
Cytat: FilipJann w 10.01.2017, 22:24Enzo, liczę na Ciebie i Waszego Czecha Jak pojadę na targi, to te ziarna będę kilogramami wynosił. Poważnie Fifi coś tam wspomniałeś że uczysz się na kucharza , a tu piszesz że będziesz kilogramami wynosił Czuję jakiś podstęp Uważaj bo Ci się Gesslerowa wbije na kuchnię i będziesz miał prze-sra-ne