Za dużo tych cukierków
... Nie wiem co wybrać
.
Może inaczej topowe przynęty , zanęty z waszej stajni ... Bo za dużo tych dobroci jest
.
Przepraszam własnie wróciłem z zebrania radnych

Powinienem jako handlowiec napisać że wszystko

Ale napiszę to co mnie osobiście się sprawdza na większości zbiorników
Seria Gold : praktycznie wszystkie ale ochotka tylko na komercji i zimne pory roku
Seria silver: płoć, leszcz, leszcz piernik,karp wanilia , karp miód, Lin karaś zielony, na amura karp truskawka

Methoda : Wanilia, Halibut
Pellet Method : Halibut i Fruit Power ( Morwa )
Oczywiście są pory roku i łowiska gdzie stosuję inne jak np. płoć anyż czy karp skopex ( karp zarybieniowy ) nie ma kilku najlepszych, napisałem te które mnie osobiście się sprawdzają i raczej nigdy mnie nie zawiodły.
Największe wrażenie na mnie jednak zrobiła na jesień 2016, gdy ją testowałem nasza nowość na 2017
HPM. To zanęta na bazie mączek ze specjalnie wyhodowanych i wyselekcjonowanych suszonych zmielonych owadów ( wysoko białkowa mączka wraz z dodatkami tworzy jedyną w swoim rodzaju zanętę o specyficznych zapachu i bardzo dobrej pracy w wodzie; kto był w Lublinie widział pracę tej zanęty )
Nie będę już więcej pisał, czas pokażę czy mam rację ale dla mnie to zanęta przyszłości; w dobie produkcji mączek rybnych a co za tym idzie pelletów, kulek, zanęt etc., z odpadów morskich skażonych całą tablicą Mendelejewa.