Autor Wątek: Lampa gazowa na wyprawy nocne  (Przeczytany 11456 razy)

Offline Nexus

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 2
Odp: Lampa gazowa na wyprawy nocne
« Odpowiedź #45 dnia: 18.04.2017, 19:00 »
Siemanko temat troszkę odkopany ale szukam światła na nocki. Panowie którzy posiadają tego typu lampkę mam pytanie czy czas świecenia na pełnym naładowaniu faktycznie aż 30h? wiemy jak to bywa z takim tanim sprzętem :) http://allegro.pl/latarka-ladowana-aku-40-led-kempingowa-lampa-690-2-i6697393962.html

Offline mrucin

• Ekspert
  • Reputacja: 69
  • Ulubione metody: gruntówka + sygnalizator
« Odpowiedź #46 dnia: 18.04.2017, 19:42 »
Siemanko temat troszkę odkopany ale szukam światła na nocki. Panowie którzy posiadają tego typu lampkę mam pytanie czy czas świecenia na pełnym naładowaniu faktycznie aż 30h? wiemy jak to bywa z takim tanim sprzętem :) http://allegro.pl/latarka-ladowana-aku-40-led-kempingowa-lampa-690-2-i6697393962.html
Ja mam taką lampę. Już drugą. Pierwsza padła po roku i elektronik już mi jej nie naprawił. Podobno instalacja w środku wykonana niezgodnie z polskimi przepisami.
Druga jeden sezon zaliczony. Wystarcza na całą noc. Świeci cały czas w obozowisku. Pod koniec nocy widać, że już nie jest tak jasno.
Co do tych 30h to pic, bo po 24 to raczej się daje tylko poświatę a nie światło.

Offline Nexus

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 2
« Odpowiedź #47 dnia: 18.04.2017, 20:18 »
O to chodzi żeby nockę wytrzymała, dziękuje za solidną odpowiedź i pozdrawiam :)

Offline FanFeeder

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 34
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #48 dnia: 18.04.2017, 20:38 »
Mam dwie ładowane z sieci latarki z logo tej firmy, akurat kupione na targu ale to chyba jednak ta sama :) Obie od kilku sezonów działają :)
"Ale w jednym i drugim przypadku musi mieć w sercu tą iskrę, ten żar który rozpala wyobraźnie i sprawia, że tęsknimy za kolejną wyprawą, za kolejnym sezonem. Sposób na życie, sposób myślenia: Ja, natura, ryba, pasja, wyzwanie, tajemnica."

Tench_fan