Tak na prawdę to musisz sam sprawdzić co Ci najbardziej będzie pasować i jak to się sprawdza w rzeczywistości .
Na początku swojej zabawy od razu zakupiłem formy Large i Small od Drennana + odpowiednie koszyczki . Methodą bawię się dopiero drugi sezon i nadal zastaję przy Drenannie , chociaż już teraz mam tylko Small i spokojnie kuleczki 10 mm, czy nawet 2 x 8 mm, ba od czasu do czasu zakładam pop ups 12 mm i tez daje radę a o różnych bałwankach to nie wspomnę
Jakiś czas temu sprzedałem formę i koszyczki łącznie z łącznikiem z Prestona ( nówka ) , forma i koszyczki spoko ale ten łącznik mi nie pod pasował , przy zmianie koszyczka ( na większą gr czy mniejszą ) trzeba od nowa wiązać łącznik z jednej strony .
Jeśli chodzi o Guru, 2 tyg temu testowałem formą i koszyk Small X-Safe , i muszę przyznać że dobrze się sprawowało ( ale również sprzedałem

) i zostałem przy Drenannie , chyba przyzwyczajenie

Guru bym polecał na zimniejszą wodą i zimniejszy okres, koszyczek Small jest mniejszy od koszyczka Small Drennan .
Jeśli źle przygotujesz menu ( zanętę ) do koszyczków method to obojętnie co byś miał , jakąkolwiek firmę , to albo Ci się będzie rozwalać albo przyklejać .