Autor Wątek: Urodziny forumowicza Mirosława (Mirgag)  (Przeczytany 11155 razy)

Offline FilipJann

• Ekspert
  • Reputacja: 191
    • Galeria
  • Ulubione metody: waggler i feeder
Urodziny forumowicza Mirosława (Mirgag)
« dnia: 28.03.2016, 00:45 »
W dniu dzisiejszym swoje urodziny obchodzi Pan Mirosław, znany nam na forum jako Mirgag.

Ja od siebie życzę zdrowia - rzecz najważniejsza, szczęścia, bicia rekrdów nad wodą, jeszcze "kupe" lat życia i pisaniach tak wspaniałych notatek na forum! I wszystkiego, co "dusza zapragnie"! :flowers: :flowers:
Have fun.
Do what makes you happy.
And, ignore anyone who says you fish too much.
Life is too short to listen to those who don't respect your passion.

Filip! :)

Offline maciek_krk

• ⚡⚡⚡⚡⚡
  • Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 520
Odp: Urodziny forumowicza Mirosława (Mirgag)
« Odpowiedź #1 dnia: 28.03.2016, 00:49 »
Wszystkiego najlepszego Mirku!
Pozdrawiam,
Maciek

Offline Robert 57

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 7
« Odpowiedź #2 dnia: 28.03.2016, 00:52 »
Wszystkiego najlepszego, sto lat i dużo zdrowia :fish:. :flowers:

Offline s7

• Ekspert
  • Reputacja: 444
    • Galeria
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #3 dnia: 28.03.2016, 00:59 »
Sto 🎼 lat 🎶 i tyle samo 🎣  Mirku 🎂
Robert

Offline katmay

• Ekspert
  • Reputacja: 563
« Odpowiedź #4 dnia: 28.03.2016, 01:21 »
Mirku, życzę Ci, aby twoje trzeźwo kpiące spojrzenie na świat nigdy Cie nie opuszczało. Ku uciesze Twojej i naszej.
Marcin

Offline kop3k

• Ekspert
  • Reputacja: 320
  • Amat Victoria Curam
    • Galeria
  • Ulubione metody: gruntówka + sygnalizator
« Odpowiedź #5 dnia: 28.03.2016, 01:33 »
Przez święta prawie przeoczyłem, najlepszego ;)

Offline Marcin

• Ekspert
  • Reputacja: 119
« Odpowiedź #6 dnia: 28.03.2016, 01:39 »
Wszystkiego najlepszego, szczęścia i radości :) :beer:
Pozdrawiam
Marcin

Offline Syborg

• Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 984
  • Ulubione metody: spinning
« Odpowiedź #7 dnia: 28.03.2016, 02:13 »
Nasz dostojny solenizant, Mirosław, całkiem niedawno - podnosząc ręce ku niebu - powiedział: "Wybrałem sobie Wasze teksty, które mi się bardzo podobają" (17.03.2016, 12:36). Pozwolę sobie, Mirosławie, sparafrazować Ciebie, mówiąc: Wybrałem sobie Twoje teksty, które mi się bardzo podobają. W ten sposób chciałbym przybliżyć Twoją niebanalną postać tym, którzy są tutaj od niedawna (jesteś tak "płodnym" forumowiczem, że sięgnąłem wyłącznie do wpisów z bieżącego roku).

Mirosław przedstawił się nam tymi słowami: "Maćku, mam nick mirgag – od imienia i nazwiska".
Swoje upodobania motoryzacyjne określa bardzo precyzyjnie i zdecydowanie: "Volvo i jeszcze raz Volvo".
Człowiek ten potrafi pochwalić swoich rozmówców: "Mario. Dawno tak mądrych słów nie czytałem" (zapewne Mario chwalił Volvo).
Nigdy nikogo nie chce obrazić: "Ja naprawdę nie chcę nikogo obrazić, ale wydaje mi się, że co niektórzy czytają teksty zbyt pobieżnie...".
Potrafi być złośliwy: "No cóż, w takim razie to Twój problem, nie mój" (zapewne ktoś nie kupił Volvo).
Trzeba przyznać, że zna się na ciastkach: "Ciastko możesz zjeść i mieć drugie. Kupujesz następne...".
Nigdy nie denerwuje Lucjana, nigdy: "Ależ Cię Lucjanie zdenerwowałem...".
Zna się na życiu, ale sam przyznaje, że kieruje się starymi zasadami: "Moje informacje pochodzą sprzed kilku lat, więc dużo mogło się zmienić, co należy wziąć pod uwagę".
Zawsze stanowczo protestuje przeciwko wprowadzeniu w Polsce monarchii: "Tego nie wolno nam lekceważyć i ślepo patrzeć na zasady panujące w Anglii".
Potrafi w mig rozpoznać człowieka ze zdolnościami paranormalnymi: "Lucjanie, widzę, że nawet jesteś wróżką".
Gdy młodzi użytkownicy wspominają o seksie, stara się pomagać: "FilipJann. Poruszyłeś piękny i ciekawy temat. Tylko co dalej?".
Mirosław obejrzał wszystkie odcinki "Mody na sukces". Motywował to następująco: "Klasa tego filmiku jest niesamowita... wczoraj oglądałem".
Żeby dojść do konsensusu, jest w stanie ściągnąć majtki: "Ale jak możemy dojść do wspólnego porozumienia, „kiedy Ty mówisz, że Maryśka ma czarną pi*dę, a ja, że ogoloną? Nie trzeba się sprzeczać, tylko ściągnąć jej majtki…”.
Nienawidzi Smerfów: "Jeszcze trochę, to zamiast zarybiać będą budować nam nad wodą zasieki z drutu kolczastego i więzienne cele…" (to o Smerfie Pracusiu).
Gdy docenia i chwali przymioty rozmówcy, zawsze zaznacza je wielką literą: "Jean72, orzesz Ty Skurczybyku".
Prawdopodobnie wynalazł lekarstwo na "męską" chorobę: "Eureka, trzeba to ogłosić tym, co chorują na prostatę…".
Mirek zjadł zęby na wędkarstwie. Wie, co to dobry wędkarz: "Dobry wędkarz nie sra koło siebie, tym bardziej na ścieżkach...". "Dobrego wędkarza nie widać, nie słychać i... "nie czuć"...".
Jest cenionym twórcą regionalnych alkoholi: "W bimbrze znów jest zasada, że zacier powinien sklarować się niczym wino...".

Mirosławie, życzę Ci, żebyś był niczym to wspomniane przez Ciebie Wino - klarowny i im starszy, tym lepszy. Życzę Ci również omszałych leszczy (tych z 1972 r), niezawodnych samochodów, najlepszych tytoni, ciekawych rozmówców, niegasnącej pasji do ryb. Sto lat, Mirku!
Jacek

Offline MichalZ

• Ekspert
  • Reputacja: 38
    • https://posciel.to
« Odpowiedź #8 dnia: 28.03.2016, 07:30 »
Sto lat Mirku, na serio Twoje teksty są zajebiste ☺
Michał

Offline maciej1970

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 5
« Odpowiedź #9 dnia: 28.03.2016, 07:32 »
Mirku dużo zdrowia i udanego sezonu :narybki:

Offline Mosteque

• Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 2239
  • MFT
« Odpowiedź #10 dnia: 28.03.2016, 07:35 »
Wszystkiego najlepszego i dużych kleni spod kamieni!

Nasz dostojny solenizant, Mirosław, całkiem niedawno - podnosząc ręce ku niebu - powiedział: "Wybrałem sobie Wasze teksty, które mi się bardzo podobają" (17.03.2016, 12:36). Pozwolę sobie, Mirosławie, sparafrazować Ciebie, mówiąc: Wybrałem sobie Twoje teksty, które mi się bardzo podobają. W ten sposób chciałbym przybliżyć Twoją niebanalną postać tym, którzy są tutaj od niedawna (jesteś tak "płodnym" forumowiczem, że sięgnąłem wyłącznie do wpisów z bieżącego roku).

Mirosław przedstawił się nam tymi słowami: "Maćku, mam nick mirgag – od imienia i nazwiska".
Swoje upodobania motoryzacyjne określa bardzo precyzyjnie i zdecydowanie: "Volvo i jeszcze raz Volvo".
Człowiek ten potrafi pochwalić swoich rozmówców: "Mario. Dawno tak mądrych słów nie czytałem" (zapewne Mario chwalił Volvo).
Nigdy nikogo nie chce obrazić: "Ja naprawdę nie chcę nikogo obrazić, ale wydaje mi się, że co niektórzy czytają teksty zbyt pobieżnie...".
Potrafi być złośliwy: "No cóż, w takim razie to Twój problem, nie mój" (zapewne ktoś nie kupił Volvo).
Trzeba przyznać, że zna się na ciastkach: "Ciastko możesz zjeść i mieć drugie. Kupujesz następne...".
Nigdy nie denerwuje Lucjana, nigdy: "Ależ Cię Lucjanie zdenerwowałem...".
Zna się na życiu, ale sam przyznaje, że kieruje się starymi zasadami: "Moje informacje pochodzą sprzed kilku lat, więc dużo mogło się zmienić, co należy wziąć pod uwagę".
Zawsze stanowczo protestuje przeciwko wprowadzeniu w Polsce monarchii: "Tego nie wolno nam lekceważyć i ślepo patrzeć na zasady panujące w Anglii".
Potrafi w mig rozpoznać człowieka ze zdolnościami paranormalnymi: "Lucjanie, widzę, że nawet jesteś wróżką".
Gdy młodzi użytkownicy wspominają o seksie, stara się pomagać: "FilipJann. Poruszyłeś piękny i ciekawy temat. Tylko co dalej?".
Mirosław obejrzał wszystkie odcinki "Mody na sukces". Motywował to następująco: "Klasa tego filmiku jest niesamowita... wczoraj oglądałem".
Żeby dojść do konsensusu, jest w stanie ściągnąć majtki: "Ale jak możemy dojść do wspólnego porozumienia, „kiedy Ty mówisz, że Maryśka ma czarną pi*dę, a ja, że ogoloną? Nie trzeba się sprzeczać, tylko ściągnąć jej majtki…”.
Nienawidzi Smerfów: "Jeszcze trochę, to zamiast zarybiać będą budować nam nad wodą zasieki z drutu kolczastego i więzienne cele…" (to o Smerfie Pracusiu).
Gdy docenia i chwali przymioty rozmówcy, zawsze zaznacza je wielką literą: "Jean72, orzesz Ty Skurczybyku".
Prawdopodobnie wynalazł lekarstwo na "męską" chorobę: "Eureka, trzeba to ogłosić tym, co chorują na prostatę…".
Mirek zjadł zęby na wędkarstwie. Wie, co to dobry wędkarz: "Dobry wędkarz nie sra koło siebie, tym bardziej na ścieżkach...". "Dobrego wędkarza nie widać, nie słychać i... "nie czuć"...".
Jest cenionym twórcą regionalnych alkoholi: "W bimbrze znów jest zasada, że zacier powinien sklarować się niczym wino...".

Mirosławie, życzę Ci, żebyś był niczym to wspomniane przez Ciebie Wino - klarowny i im starszy, tym lepszy. Życzę Ci również omszałych leszczy (tych z 1972 r), niezawodnych samochodów, najlepszych tytoni, ciekawych rozmówców, niegasnącej pasji do ryb. Sto lat, Mirku!
Wariat :D :thumbup:
Krwawy Michał

Viva la libertad, carajo!

Offline Arunio

• Ekspert
  • Reputacja: 525
  • Życie jest krótkie, a łowić się chce!
    • Galeria
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #11 dnia: 28.03.2016, 08:15 »
Wiele zdrowia Mirku. Oby wody były dla ciebie łaskawe! :)
Arek

Offline Jędrula

• Robinson
  • Ekspert
  • Reputacja: 382
« Odpowiedź #12 dnia: 28.03.2016, 08:17 »
:beer:

Offline MarioG

• Ekspert
  • Reputacja: 312
« Odpowiedź #13 dnia: 28.03.2016, 08:20 »
100 lat !!

Mario
Mazovia Fishing Team

Offline wasiu13

• Ekspert
  • Reputacja: 16
    • Galeria
« Odpowiedź #14 dnia: 28.03.2016, 08:31 »
Stówka :thumbup: :beer:
Na pewno Mirek jest postacią niebanalną na naszym forum.
Spławik i Grunt - od kołyski, aż po grób ;)
PB:Kleń 54cm, Płoć 36cm, Lin 43cm, Wzdręga 31cm, Leszcz 60cm, Szczupak 60cm, Okoń 35cm, Karaś 39cm, Karp 50 cm